Jantlara Fiat logosu ekleyince gözüme çok güzel gözüktü, yan tarafa bir renk geldi. Düşünceleriniz nelerdir? Bence jant değiştirmeye gerek kalmadı, baya güzel göründü .
Saol Emrecan. İlk halini ben de hiç beğenmiyordum ama bu jant göbekleri ile gözüme baya güzel geldi.Hayrlı olsun punto Alkın,
Jantlar o kadar olay oldu ki ben beğendim demeye korktum.
Tabi ki puntonun orj. Bazı jant modelleri kadar güzel değil ama değiştirmeye gerek yok bence.
Belki rengi koyulaşabilir biraz.
Yap abim sen ne dilersen yapSelamlar Jant hakkında yorum yapayım mı ? Hayırlı olsun kardeşim elinden gelen en ideal koşullarda güzel bir iş olmuş
lpg olarak mıEkli dosyayı görüntüle 45996
Dün 250 km civarında bir yol yaptım, ortalama kullanımda 5.9 litre tüketti.
Ekli dosyayı görüntüle 46688Ekli dosyayı görüntüle 46689Ekli dosyayı görüntüle 46690Ekli dosyayı görüntüle 46691Ekli dosyayı görüntüle 46692Ekli dosyayı görüntüle 46693Ekli dosyayı görüntüle 46694Ekli dosyayı görüntüle 46695
Bayram öncesi cilamızı da tamamladım, rengini cilaya rağmen halen hiç sevmiyorum.
Başkaları tarafından da aracın en çok beğenilen tarafı rengi .
Siz ne düşünüyosunuz?
***kaput ucundaki çizginin ayarsızlığını da hallettim, buradaki fotoğraflar öncesine ait
sen sıcak havayı hissetmiyosun ki sen direkt sıcak havasın abiHer yerde beyaz araba görmekten yorulduğumuz için hem de farklı renkler gerçekten güzel duruyor bence Ama şu sıcaklarda keşke beyaz arabam olsaydı diyorum yalan olmasın
Alkın Hocam geçen sene benim aracım da dolu yemişti, döşeme söktürmeden vakum yöntemiyle düzelttirmiştim. Bu yıl yine dolu yedim Vakum ve masaj yöntemi dediğiniz işlemin farkı nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 46594
Arabayı aldığımdan beri gözüme en çok batan şey dolu izleriydi, öncesi/sonrası olarak çekmedim ama tavan döşemesi söküldü ve dolu izleri iç kısımdan masaj yöntemiyle giderildi.
Cila aldım, cilasını da attıktan sonra bayrama hazırız.
Dolıu izleri gittikten sonra araba o kadar içime sindi ki size anlatamam
hocam vernik seviyesine baktılar, 2006 model fiat olduğundan vernik ince dendi.Alkın Hocam geçen sene benim aracım da dolu yemişti, döşeme söktürmeden vakum yöntemiyle düzelttirmiştim. Bu yıl yine dolu yedim Vakum ve masaj yöntemi dediğiniz işlemin farkı nedir ?
hayırlı olsun, nerde yaptırdın aceba benim de tesisatsal sıkıntılar oldu git gel yapıyo hoparlörler bi baktırmam lazım daEkli dosyayı görüntüle 47081
Aracı aldığımda hoparlörleri Alpine marka ama patlaktı, teyp de A101/BİM marketlerinde satılan cinsten dandik oğlu dandikti. Fotosunu gören @DuzboruDownpipe ve @S.Asil dalga geçmişti hatta .
İnternetten bütçeme uyan ve bildiğim iyi markalara hoparlör ölçülerini baz alarak baktım ve Alpine markasının arkalar için Alpine SXE-6925S modelini, önler için 16 cm SXE-17CS ayrı tweeter'lı hoparlörünü aldım.
Teyp için BT seçenekli istiyordum ancak BT seçenekli teyp alırsam hoparlörü bütçemden dandik almak durumunda kalacaktım. Alıp önceden aldığım McDodo AUX BT aparatını takarım dedim.
Bugün montajını bakır kablolarla yaptırdım, önceki hoparlörler alaşım kablo ile yapılmış.
Önceden çekilen tesisat komple çöpe gitti, tertemiz şekilde çekildi tesisat.
Ses farkı öncesine göre anlatılmaz yaşanır gerçekten, anladığım bir konu değil ancak şuan aldığım ses kalitesi, arabanın kablo düzeni, hoparlör montaj şekli vs vs çok memnunum.
***not: Ses sistemi ve ekipmanlarından gram anlamam, belki bu paraya daha iyisi var diyenler olabilecektir. Yüzeysel bir araştırma sonucu aldım.
abi iki yer önereyim, ikisine de bak istersen.hayırlı olsun, nerde yaptırdın aceba benim de tesisatsal sıkıntılar oldu git gel yapıyo hoparlörler bi baktırmam lazım
çok maliyetli birşeyle işim yok ya, hep yaptırdığım yer var aslında mahallede ama pazar günleri başı çok kalabalık oluyo diğer günler işten gidemiyorum diye alternatif bakıyorum, bi de şimdi iyi bi yere gidersem teybime laf ederlerabi iki yer önereyim, ikisine de bak istersen.
birisi yılmaz elektronik, pahalı ama işinde uzmandır. anıtkabirin karşısında (önceliğin burası olsun bence, para yüksek çıkar ama hakkını verir)
diğeri hitech pioneer, daha uygun ama gene işinde iyidir. küçükesatta.