Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun Daha önceden 14' Golf 1.6 Highline vardı. Tam ehliyetimi aldım, tadını çıkarırım dedim satıldı Yaylar güzel olmuş, keşke jantları 2 renk olan bir model tercih etseydiniz. Beyazla çok güzel olurdu
170 bin km civarlarında Golf'ün rölantisi 1000 devrin üzerinde seyretmeye başlayınca cihaza bağladım ve özellikle U141100 hatasını silsem dahi tekrar almaya devam ettim:
Akünün eksi kutup başındaki akü kontrol ünitesi denen sensörün sigortası ve tesisatı kontrol edildikten sonra sorunun parçada olduğunu teşhis ettik. Yetkili servis parçaya 27 bin lira isteyince çok büyük ihtimalle orijinal olmayan, bir ihtimal Hella üretimi olduğu iddia edilen sıfır parçayı 5 bin liraya başka bir yerden temin edip taktık ve bu sorundan kurtulduk. Yenisini çekemedim ama üzerinden çıkan parça:
Bir de arabayı ilk aldığımda ara ara arızaya düşüp geri düzelen bir kızdırma bujim vardı, yerinden sökemediğimiz için o vakit gittiğim yerde arıza ışığı yakmayacak şekilde bağlayıp bırakmıştık 3 tanesiyle de çalışır diye. Bu sefer tamamını söktük. Güncel olarak sadece bir tanesi çalışıyormuş, bir tanesi de düşündüğümüz gibi sökerken kırıldı. İçerde kalan parça tornacıda çektirilerek çıkarıldı, üzerinden çıkanları Beru ürettiği için 4 tane sıfır Beru kızdırma bujisi alınıp takıldı, daha sonra kızdırmaların bir miktar oynanmış olan tesisatı da baştan yenilendi. Yazın zaten sorun olmuyordu da, sanıyorum artık bu kış daha rahat marş basarız.