Merhaba arkadaşlar 0 km Honda civic almayı düşünüyoruz var mı aranızda kullanan ? değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim ...
Evet haklısın ama ticaride kullanacaz o nedenden dolayı km yapabilir araba benzin li daha iyi olur lpg ileİlla lpg li olacaksa bence sonradan taktırmayın fabrika çıkış lpg li olsun ama benim tavsiyem lpg kullanmamak yönünde yakıt sorunsa dizel modellere yönelinmeli diye düşünüyorum.
evet ama maalesef ticaride kullanacaz ve ötv indirimi var ondan faydalanıp alacaz şuan sedan benzinli olarak civic aklıma yattıFiyatları çok pahalı biraz daha para katıp dizel otomatik çok iyi modeller alınabilir. LPG her ne kadar fabrikasyon olsa da performansı düşürüp motora zarar verir.
Bence dizel alın. Ticaride kullanılacaksa Corolla 1.4 dizel olabilir. Hem az yakar hem de motoru sağlamdır.evet ama maalesef ticaride kullanacaz ve ötv indirimi var ondan faydalanıp alacaz şuan sedan benzinli olarak civic aklıma yattı
1.33 corolla olmaz ama 1.6 sı belki ama şuan görünüm olarak ve konfor bakımından civic diyorum birde 3 yıl sonra hususi kullanacaz ve fazla çalışmaz ticaride yapacağı 150 bin km olurTicari de kullanılacaksa kesinlikle önermem LPG'li olsa dahi 10-11 lt LPG yaksa kabaca bir hesapla 28 kuruşu kesinlikle geçersiniz.Ayrıca motora verdiği zararda cabası olur.Size tavsiyem otomatik değil manuel dizel parçası az olan bir araba almanız ama siz illaki de LPG'li ve benzinli bir seçenek düşünmek istiyorsanız 1.33 Corolla öneririm.Çok gitmez ama çok da yakmaz LPG ile de uzun süre problem çıkarmaz büyük ihtimal.
şuan aklımızda dizel araba yok ama düşünebiliriz . teşekkür ediyorumBence dizel alın. Ticaride kullanılacaksa Corolla 1.4 dizel olabilir. Hem az yakar hem de motoru sağlamdır.
Ticaride DSG pek mantıklı değil bence. Birde 2.el geçmişinde zorlanmışsa...Eylülde dizeli gelicek manuelini alabilirsiniz lpg her zaman sıkıntıdır hemde o kadar para verip onu almak bence saçma 2.el golf alırım o paraya dizel dsg
taksiye dizel şart ben olsam crv'yi düşünürdüm ötv indirimi ile uyguna gelir serviste konuştum baya sağlammışTicaride DSG pek mantıklı değil bence. Birde 2.el geçmişinde zorlanmışsa...
CRV pek beğenilmemişti otopark incelemesinde.taksiye dizel şart ben olsam crv'yi düşünürdüm ötv indirimi ile uyguna gelir serviste konuştum baya sağlammış