Merhaba arkadaşlar 0 km Honda civic almayı düşünüyoruz var mı aranızda kullanan ? değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim ...
Civic e 1500-2000 tl arası standart obd li kitler çok rahat uyum sağlar.
Direk enjeksiyon & turbo kombinasyonuna sahip araçlarda sıvılaştırılmış kit olayından dolayı çok acayip rakamlar söz konusu olabiliyor.
Ama örneğin ben, 6 yıl boyunca periyodik bakım için devamlı servise gitmezdim heralde.yok ya 6 yıl garanti yine iyi ben yine fabrikasyon alırdım sanırım
Ama örneğin ben, 6 yıl boyunca periyodik bakım için devamlı servise gitmezdim heralde.
Servise gidilmediğinde, garanti otomatik yanar. O sebeple fabrika çıkışı lpg nin esprisi kalmaz.
Farklı bakış açıları yani.
Aynı durum bende de varTabi ki, bu noktada aslında aracın sorunları bakım masrafları vs devreye giriyor, mesela vw gibi dsg problemleri yaşayan bi marka olsa aman garanti bozulmasın dsgye bişi olursa garanti kapsamından yaptırayım düşüncesinde olurdum. Şu an o kadar param yok, olunca tekrar düşünmem gerekecek sanırım
Aynı durum bende de var
Çok km yapmış olmasam da dsg&tsi kombinasyonunu deneyimleyip resmen hayran kaldım.
Eğer bir gün şirketten devamlı benzin desteği alacak konuma gelirsem ben de sırf bu yüzden vag cı olabilirim.
Ama sırf dsg yüzünden, devamlı yetkili servise giderim. Çünkü patlamayan dsg yok gibi bir şey.
Teşekkür ederim . Henüz almadık aracı bayii bize mayıs ortalarında gelecek dedi bizde gidip sipariş etmedik biraz daha düşünme fırsatımız oldu aslında ama halen fikrimiz değişmedi alacağız gibi CivicFD6'yı 60.000 km lpg'li kullanmıştım. Tık demedi, demezdi de!!!
Burada fabrika çıkışı lpg konusunda 25 parça gerçekten değişmiştir ama, biraz da reklam olsun diye değişmiştir.
Yani, garanti konusunda "ben 6 yıl serviste bakımlarımı yaptırırım" diyorsanız,o zaman fabrika çıkışı lpg'yi alın. Ama bugün en kral lpg kiti bile 6.000TL yapmaz (fabrika çıkış lpg için talep edilen fark bu diye hatırlıyorum)
Daha dün durduk yerde FD6'm aklıma geldi.
Hep güzel anılarım vardı o arabamda, çok keyifliydi.
Hey gidi günler diyor insan
Bu arada, konu sahibi arkadaş, yeni aracınız hayırlı olsun...
Teşekkür ederim . Henüz almadık aracı bayii bize mayıs ortalarında gelecek dedi bizde gidip sipariş etmedik biraz daha düşünme fırsatımız oldu aslında ama halen fikrimiz değişmedi alacağız gibi Civic
böyle bi şeye yelteneceklerini hiç sanmıyorum. Marka imajı yerle bir olur. Ama araştırmak lazım tabiBu konu ile alakalı sanayide bir duyum aldım ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Civic fb7 kasanın tüplüsü için sıfırken arabayı getirip sanayide tüp taktırıp müşteriye fabrikasyon tüplü diye satıyorlar diyorlardı ama doğru mudur bilemiyorum. Doğrusunu bilen varsa yazsın, fabrikada montaj hattında yapılıyor gibisinden falan.
Neler neler görüyoruz ülkede, ben duyduğumda hiç şaşırmadım ondan dolayı İyi araştırmak lazım tabii sonuçta ciddi miktarda para veriliyor ve ekstradan para veriliyor bunun üstüne normalden daha fazla para veriliyor sırf garantili olsun sağlam olsun diyeböyle bi şeye yelteneceklerini hiç sanmıyorum. Marka imajı yerle bir olur. Ama araştırmak lazım tabi
Fc 6 için bilemiyorum ama FC5 lerde gösterge paneline işlem yapılabilir mi ve dolum yer benzin dolum yerinin hemen yanında o şekilde sanayide işlem yapılabilirse neden olmasın bu devirde kimseye güvenemezsin ben aracı aldıktan sonra expertiz'e de götürmeyi düşünüyorumBu konu ile alakalı sanayide bir duyum aldım ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Civic fb7 kasanın tüplüsü için sıfırken arabayı getirip sanayide tüp taktırıp müşteriye fabrikasyon tüplü diye satıyorlar diyorlardı ama doğru mudur bilemiyorum. Doğrusunu bilen varsa yazsın, fabrikada montaj hattında yapılıyor gibisinden falan.
evet 3 yıl ticaride kalma zorunluluğu var daha sonrasında ise ticariden çıkartabiliyorsunuz bizde 3 yılın sonunda kullanmak için alıyoruz satmayı şuan düşünmüyoruz tabi Allah kaza bela vermezse . Diğer arabalara da baktık astra olsun focus olsun ama bize lpg li araç lazım olduğundan dolayı ve honda direk lpg li geldiğinden dolayı şuan civic alınacak gibi duruyor.Anladığım kadarı ile taksi olarak alıp sonra kendiniz kullanacaksınız. peki taksi olarak kalma süresi nedir. 3 yıl sonra arabayı satabiliyormusunuz.
cvt şanzımana sallayan arkadaşları 3-4 saatlik köprü trafiğine davet ediyorum....
CVT konusu klişe oldu. CVT şanzımanlı araba sürmemiş kişiler bile "cvt olmasa..." diye cümleler kuruyor. Günlük kullanım için çok rahat olduğunu düşünüyorum.
CVT Şanzımanı hiç deneme fırsatım olmadı sadece kısa bir test sürüşü yapmıştım ondada anlamadım. bundan önceki arabalarımız ya da kullandığım arabalar genellikle düz vites arabalardı ben yine düz istiyordum ama çevremdeki herkes ve internet yorumlarından sonra bende otomatik vites almaya karar verdim . Bakalım ne olacak henüz sonuçlanmadı.Ticari konusunda beni düşündürecek tek şey parça fiyatları olurdu. Günün genelinde trafikte, sürtmedir odur budur olabiliyor. Civic'de parçalar ucuz olmaz herhalde, önceki Honda'larımızdan bildiğim kadarıyla fiyatlar yüksekti.
CVT konusu klişe oldu. CVT şanzımanlı araba sürmemiş kişiler bile "cvt olmasa..." diye cümleler kuruyor. Günlük kullanım için çok rahat olduğunu düşünüyorum.
Uzun yolda tercihin ne olurdu ?cvt şanzımana sallayan arkadaşları 3-4 saatlik köprü trafiğine davet ediyorum
Uzun yolda hız sabitleyicili manuel vites araç tercihimdir.Uzun yolda tercihin ne olurdu ?
Uzun yolda tercihin ne olurdu ?
Uzun yol için otm. vites araba almazdım.Uzun yolda tercihin ne olurdu ?