Merhaba arkadaşlar 0 km Honda civic almayı düşünüyoruz var mı aranızda kullanan ? değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim ...
Makyaj öncesiydi o makyajdan sonra hem daha yakışıklı oldu hem de herkes beğendi bence bi bakın derim tam taksilik geniş dizel sağlam kışın rahat olur vazgeçilmez olursunCRV pek beğenilmemişti otopark incelemesinde.
Ben testini yaptım. Motorunu biraz sıkıştırarak bozuk yolda da kullandım. Kullandığım araç benzinli motor CVT şanzımanlıydı. LPG'li versiyonu benzinliden daha mantıklı gelmişti çünkü benzinli versiyon gerçekten fazla yakıyor. Benzinliyi alıp sonradan lpg taktırmanızı önermem. Yeterince uzun garantiyi fabrika çıkışı montajda almak her zaman daha iyidir.Merhaba arkadaşlar 0 km Honda civic almayı düşünüyoruz var mı aranızda kullanan ? değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim ... Ekli dosyayı görüntüle 4749
evet dediğiniz gibi bizde çok gördük piyasada dolanan civicler, passatlar , BMW, Mercedes ve niceleri Allah nasip ederse Önümüzde ki hafta sonu alıyoruz bizde 2017 civic ex eco otoHocam epey zaman geçmiş, o günden bugüne Denizlide ticaride çok gördüm, yapanlar var. Oluyormuş
evet dediğiniz gibi bizde çok gördük piyasada dolanan civicler, passatlar , BMW, Mercedes ve niceleri Allah nasip ederse Önümüzde ki hafta sonu alıyoruz bizde 2017 civic ex eco oto
Teşşekür ederim . Allah herkese gönlündekini nasip etsin .hayırlısı olsun inşallah
Şu ana kadar aldığımız en olumlu yorum Teşekkür ederiz aklımızda ki soru işaretlerini biraz daha ortadan kaldırdınız .Pek çok kişi cvt sevmez ama, ben cvt şanzımanın tamda taksicinin ihtiyacı olan şey oolduğunu düşünüyorum.
Ben istanbulda 5 ileri vitesli arabayla, sokaka aralarında istediğim vites oranını bulamıyorum. 30 km 20 km yada 40 km ile gidilen yollarda, 2 - 3 arasında karar vermem gerekiyor. 2 de gitsem bağırıyor, 3 de gitsem boğuluyor. Yeri geliyor durdu duracak rampada 1 e takmam gerekiyor, patinaja kalıyor.
Ama cvt oranı değişken. Hemde öyle güzel çalışıyorki. Micra Cvt kullandığım için, onun şehir içi rahatlığını tarif edecek kelime bulamıyorum. 1900 devirde sabit araba 10 ile 60 km arasında istediğin hızda sesiz sessiz ilerliyordu.
Taksici adam, ne yapsın motor sesini, günde 10 saat motor sesi dinleyecek. Bırakın lpgli Civic alsın arkadaş. 6 yıl garantisi var. Bozulursa bozulsun, yaptırırlar. Ayrıca otomatik vites arabada, kaza yapma olasılığı ne kadar düşük. Taksi sürücüsü önüne bakacak, vitesle uğraşmasın..
Ben sonuna kadar destek veriyorum, Honda Civic CVT bence 10 numara.
Teşekkür ederim zaten sakin bir kullanım izliyoruz şehir içinde İstanbul gibi Yoğun bir tempoda yokzaten .Cvt bence de kötü bir şanzıman değil.
Gayet amacına özel tasarlanmış, araç kullananların çok büyük bir bölümü için ideal bile denebilecek bir şanzıman ..motor devrini, gücünü, torkunu hep optimumda tutuyor...ama keyifli değil... spor arabaya pek gelmez... 1.6 Civic için ise bence eski model bir tam otomatikten daha iyi bir tercih..
evet donanım olarak çok iyi diğerlerine göre . Fabrika çıkışlı lpg olması dolum yerinin benzin dolumu yapılan yerin yanında olması ve gösterge de ne kadar lpg kaldığını gösteren göstergelerle gelmesi ve 6 yıllık garantili olması bence büyük avantaj. Dediğiniz gibi motor biraz hantal kalıyor alt devrlerde ama üst devirler de ne olur bilemiyorum .arabayı sattıktan sonra bende araç arayışındayım. Ben sizin gibi ticari olarak kullanmayacağım ama baktıgım araçlar arasında bana da en mantıklısı civic geldi. Astra sedana, ford focusa, toyota corollaya ve son olarak civic sedana baktım. toyota zaten doluluk anlamında diğerlerinden bir adım geride ama focus ve astranın en ful modelleri civic'in orta donanım elegance paketine denk geliyor. executive zaten diğerlerine göre ful+ful oluyor. Donanım olarak kafadan bi adım önde. Kasa yeni çıktı herhangi bi kasa değişim derdi yok. lpg konusunda bayiide araç hakkında bilgi alırken aracın lpg ile kullanımda yıpranmaya müsait parçalarının hepsinin (25parça) değiştirildigini söylediler. Benim gayet kafama yattı. Gidişinden bahsedicek olursak istanbul içinde yaşıyorum bana zaten ahım şahım bi sürat lazım değil. uzun yolda da beni sıkıntıya düşüreceğini hiç zannetmiyorum. Evet turbo motorlara göre tork değeri düşük bunu ara hızlanmalarda hissederim ama bunu ben kendim adına sorun etmiyorum. Artık ülke olarak lpg ye olan ön yargıyı yıkmak gerekiyor diye düşünüyorum. Hele ki son benzin ve mazot fiyatlarını görünce. Lpg gayet mantıklı hele fabrika çıkışlı ve garantili olunca...
Gerçekten bu konu hakkında bilgi sahibi değilim ama tekrar bayiiden görüşürsem bunu da soracağım . Ama lpg ye daha fazla uyum sağlayabilmesi için motor aksamında 20-25 adet parçanın değiştiğini biliyorumBu yeni lpg li Civiclerde, BRC kitimi var, yoksa kendi üretimleri bir kombinasyonmu var. Bu konuda bilgilendirisen bizi sevinirim @anilsss.23
FD6'yı 60.000 km lpg'li kullanmıştım. Tık demedi, demezdi de!!!
Burada fabrika çıkışı lpg konusunda 25 parça gerçekten değişmiştir ama, biraz da reklam olsun diye değişmiştir.
Yani, garanti konusunda "ben 6 yıl serviste bakımlarımı yaptırırım" diyorsanız,o zaman fabrika çıkışı lpg'yi alın. Ama bugün en kral lpg kiti bile 6.000TL yapmaz (fabrika çıkış lpg için talep edilen fark bu diye hatırlıyorum)
Daha dün durduk yerde FD6'm aklıma geldi.
Hep güzel anılarım vardı o arabamda, çok keyifliydi.
Hey gidi günler diyor insan
Bu arada, konu sahibi arkadaş, yeni aracınız hayırlı olsun...
Uygun kit tam olarak ne kadardır bilmiyorum ama 1.6 gdi tucson için 7,500 lira prins fiyatı almıştık bilmiyorum yeni civic'e uygun olan kit hangisidir