2017 Autoshow'a 16 marka katılmama kararı aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximaorhanisback

Profesör
620
Gecmis olsun beyler :) Gitmeye pek de gerek kalmadı zaten bundan sonra.
Her ne kadar kendilerince açıklama yapmış olsalar da, insan yine de güvenlik gerekçesi nedeniyle mi yoksa astronomik ötv oranları yüzünden satışlarda düşüş yaşayacaklarını düşündüklerinden dolayı mı katılmadıklarını düşünmüyor değil.

Detaylı bilgi
http://www.teknotalk.com/istanbul-auto-show-2017-52043/

BMW ve Mercedes tek katılsa yine gidilir diğerlerinin katılmaması daha güzel olmuş.

Adam X6 M'in M4'ün ve Mercedes'te AMG GT'nin ve Maybach'ın bırakın kapılarını kitlemeyi görevliler buyrun binin diyor Audi'de ve diğer benzeri markalarda arabanın başında bekliyorlar, el sürdürmüyorlar ne sorulara adam akıllı cevap veriyorlar ben daha o zaman çok uyuz olmuştum.

Son düzenleme:
Doguş grubu komple 1 hall zaten. Kalan markalarda 1 hall etse fuara bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar marka katilacak demektir. Ben size diyim bu fuar 1 yıl ertelenir.

BMW ve Mercedes tek katılsa yine gidilir diğerlerinin katılmaması daha güzel olmuş.

Adam X6 M'in M4'ün ve Mercedes'te AMG GT'nin ve Maybach'ın bırakın kapılarını kitlemeyi görevliler buyrun binin diyor Audi'de ve diğer benzeri markalarda arabanın başında bekliyorlar, el sürdürmüyorlar ne sorulara adam akıllı cevap veriyorlar ben daha o zaman çok uyuz olmuştum.
pekı dıger markaların gunahı ne genellemeye gerek yoktu bahsedılen markaların cogu belırlı modellerde pıyasaya hakımler

Gecmis olsun beyler :) Gitmeye pek de gerek kalmadı zaten bundan sonra.
Her ne kadar kendilerince açıklama yapmış olsalar da, insan yine de güvenlik gerekçesi nedeniyle mi yoksa astronomik ötv oranları yüzünden satışlarda düşüş yaşayacaklarını düşündüklerinden dolayı mı katılmadıklarını düşünmüyor değil.

Detaylı bilgi
http://www.teknotalk.com/istanbul-auto-show-2017-52043/
Fuar maaliyetleri ve katılımcı kitlesi yüzünden katılmıyor olabilir markalar.

pekı dıger markaların gunahı ne genellemeye gerek yoktu bahsedılen markaların cogu belırlı modellerde pıyasaya hakımler

Fuarda olmaması gereken davranışlar bence, bir insan araçları merak edip oraya gelmişse bence ona aman arabaya zarar verir bir yerinden bir şey çalar muamelesi etmemek gerekir ve bunu çokda iyi yapıyorlar ben kendimi kötü hissetmiştim arkadaşlarımla.

Fuarda olmaması gereken davranışlar bence, bir insan araçları merak edip oraya gelmişse bence ona aman arabaya zarar verir bir yerinden bir şey çalar muamelesi etmemek gerekir ve bunu çokda iyi yapıyorlar ben kendimi kötü hissetmiştim arkadaşlarımla.
haklısın kesınlıkle aynısını bana bmw de yapmıslardı uzerımde o zaman ıyı bır gıyımım yoktu stajdan gelmıstım babam yanımda tek kapı baktık almak ıcın degıl ama 4 kapılı alma amacları vardı bende merak ettım bındırmedıler resmen babamda kredı kartını cıkarıp onlerıne koymustu. sonradan anladım ıste nelerı koydugunuda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...