2017 Autoshow'a 16 marka katılmama kararı aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla müstehak. Hatta hiçbir marka katilmasin Autoshow'a. Devlet vergiler ile otomotiv sektörünü Türkiye de bitirdi zaten. Vakin görün 1 yila 1 2 marka türkiyeden çekilme kararı dahi alacak. Allah bu yeni düzenlemeleri getirenleri gece inşallah uyutmaz hiçbir zaman. Öbür tarafda hepimizin eli iki yakınızda...
şu ülkede tepki adına 6 ay şirketler dışında vatandaş araç almasın o otomobil şirketleri nasıl ayaklanıp baskı yapıyorlar bize ne versen eyvallah deyip geçiyoruz bunun farkında olan sen ben forumdaki arkadaşlar bilen insanlar vatandaş zammın ötvden mi yoksa markadan mı bile olduğunu anlayamamış sorgulama yetisi 0

sorma ona bende gitmedim ama arkiler gitmişler hususi manken falan tutmuşlar bildiğin apaçi toplantısı gibi bişeymiş polis gelmiş sıfır çiziyorlar diye ceza falan kesmiş galiba arkadaşlar gelip büyük bir heyecanla ve yere 0 hondaların fotolarıyla büyük bir iştahla anlatıyorlardı :D (düzgün araçlarında hakkını yemiyim bir tane klasik 67 mustang fastback te varmış )

Düzenleyenleri tanıyorum müdür baya severim de ama kızlar falan değişikti :D

şu ülkede tepki adına 6 ay şirketler dışında vatandaş araç almasın o otomobil şirketleri nasıl ayaklanıp baskı yapıyorlar bize ne versen eyvallah deyip geçiyoruz bunun farkında olan sen ben forumdaki arkadaşlar bilen insanlar vatandaş zammın ötvden mi yoksa markadan mı bile olduğunu anlayamamış sorgulama yetisi 0
İyi hoş diyorsunda birde şöyle bir durum var. Otomotiv sektöründe bir sürü insan çalışıyor o insanlar aile doyuruyor birç ödüyor. Eğer senin dediğin gibi yaparsak oldukça büyük bir sektörü kurtarmaz daha da batırırız. Farklı birseyler gerek...

İyi hoş diyorsunda birde şöyle bir durum var. Otomotiv sektöründe bir sürü insan çalışıyor o insanlar aile doyuruyor birç ödüyor. Eğer senin dediğin gibi yaparsak oldukça büyük bir sektörü kurtarmaz daha da batırırız. Farklı birseyler gerek...
o konuda haklısın bu açıdan düşünmedim ama işin içinden bir türlü çıkamıyoz

Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Bugatti , Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Kia, Mazda, Volvo ve Suzuki haberi okuyamayanlar için bu markalar yok bırakın mankenleri olan vagcılara olmuş :P
Bu arada volvo,lamborghini paris otomobil fuarında da yoktu.
Bide detroit otomobil fuarında tanıtılacak arabalarda vw up,arteon tiguan allspace ve yeni bir minibüs consepti,audi q8 ,kia gt,infiniti yeni bir cross over ve lamborghini de aventedor s diye bir modeli tanıtacakmış herhalde bu markalar çoğu şeyi oraya saklamış

Valla müstehak. Hatta hiçbir marka katilmasin Autoshow'a. Devlet vergiler ile otomotiv sektörünü Türkiye de bitirdi zaten. Vakin görün 1 yila 1 2 marka türkiyeden çekilme kararı dahi alacak. Allah bu yeni düzenlemeleri getirenleri gece inşallah uyutmaz hiçbir zaman. Öbür tarafda hepimizin eli iki yakınızda...
Aklıma direk ve maalesef mazda geliyor adamlar satmak bile istemiyor :(

Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Bugatti , Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Kia, Mazda, Volvo ve Suzuki haberi okuyamayanlar için bu markalar yok bırakın mankenleri olan vagcılara olmuş :p
Bu arada volvo,lamborghini paris otomobil fuarında da yoktu.
Bide detroit otomobil fuarında tanıtılacak arabalarda vw up,arteon tiguan allspace ve yeni bir minibüs consepti,audi q8 ,kia gt,infiniti yeni bir cross over ve lamborghini de aventedor s diye bir modeli tanıtacakmış herhalde bu markalar çoğu şeyi oraya saklamış
Arteon Cenevre de tanıtılacak.

Ben bunu deyince antici oluyorum neyse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...