2017 Autoshow'a 16 marka katılmama kararı aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vw çok iyi markadır. Autoshow'un ayıbıdır.

Son düzenleme:
Vw çöp iyi olmuş.[smoke]
images

Markalar olarak olarak autoshow a katılmayı geçtim ben olsam autoshow olarak Türkiye'ye katılmazdım.Bu ekonomi ile ne otosu ne şovu

Son düzenleme:
"Açık" arabaların fuar sonundaki halini ve stand masraflarını düşününce çok da kızamıyorum..

Yani bu biraz da bizim milletle ilgili bir sorun; açık büfe gibi. Konsept güzel ama uygulamada sıkıntı var :D
Ne yapiyoruzki and cığım.İcine binip iki döşe tıklayıp kimse varmı? Deyip iniyoruz.Arabalarin içine kaka yapıyormuşuz gibi niye yazıyorsun etme gözünü sevem :)

Mankenlere gidenler yandi desene :D

Harbiden denizlide geçen modifiye fuarı gibi bişi yaptılar, şehir dışndaydım gidemedim ama instagram twitter facebooktan katılan arabalara falan bakayım dedim arabalardan çok mankenlerle fotoğraf çektirmiş millet :D :D

"Açık" arabaların fuar sonundaki halini ve stand masraflarını düşününce çok da kızamıyorum..

Yani bu biraz da bizim milletle ilgili bir sorun; açık büfe gibi. Konsept güzel ama uygulamada sıkıntı var :D
E söküyonuz bütün jelatinleri sonra niye gelmiyor.:D:D:D

En son ilkokuldayken falan autoshow a gitmistim.bu sene gidesim vardi hem istanbuluda gezmis olurdum ama disari cikmaya korkar olduk ki bide kalabalik yerlerde etkinlige gidelim..

volvo ve mazda nın olmaması üzdü.
ama yeni insignia gelirse giderim gelmesede giderim galiba Lexus kurcalarız biraz :D

En son ilkokuldayken falan autoshow a gitmistim.bu sene gidesim vardi hem istanbuluda gezmis olurdum ama disari cikmaya korkar olduk ki bide kalabalik yerlerde etkinlige gidelim..
istanbullular olarak korkmadan yaşamayı öğrendik artık ve ilginç bir şekilde çevremdeki herkes aynı. hayat rutimiz haline geldi artık hiç bir endişe duymuyorum olacağı varsa olur.

2015 yılındaki Autoshow'da Nissan GTR'a, tüm BMW, Mercedes ve (LFA hariç) Lexus modellerine binilebilirken bazı markaların saçma sapan kilitleme operasyonunu anlamak mümkün değil. Bugatti'yi, Lamborghini'yi, sahibinden ödünç alınarak getirilmiş LFA'yı anlarım da E segmenti araçlarını kilitleyecek olanların gelmesinin bana bir faydası yok. Umarım daha fazla kayıp verilmez de kalanların tadını çıkarırız.

Harbiden denizlide geçen modifiye fuarı gibi bişi yaptılar, şehir dışndaydım gidemedim ama instagram twitter facebooktan katılan arabalara falan bakayım dedim arabalardan çok mankenlerle fotoğraf çektirmiş millet :D :D
sorma ona bende gitmedim ama arkiler gitmişler hususi manken falan tutmuşlar bildiğin apaçi toplantısı gibi bişeymiş polis gelmiş sıfır çiziyorlar diye ceza falan kesmiş galiba arkadaşlar gelip büyük bir heyecanla ve yere 0 hondaların fotolarıyla büyük bir iştahla anlatıyorlardı :D (düzgün araçlarında hakkını yemiyim bir tane klasik 67 mustang fastback te varmış )

Valla müstehak. Hatta hiçbir marka katilmasin Autoshow'a. Devlet vergiler ile otomotiv sektörünü Türkiye de bitirdi zaten. Vakin görün 1 yila 1 2 marka türkiyeden çekilme kararı dahi alacak. Allah bu yeni düzenlemeleri getirenleri gece inşallah uyutmaz hiçbir zaman. Öbür tarafda hepimizin eli iki yakınızda...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...