2017 fiesta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihat58

Profesör
305
27
29 ekimde Kölnde tanıtılacakmış onu bekliyorum acaba nasıl bişey bizi bekliyor :D

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    127.6 KB · Görüntüleme: 241
Son düzenleme:
Büyük ölçüde Focus'a benzeyeceğini düşünüyorum. Sanırım artık opsiyonel ses sistemi de Sony olmayacak, Bang & Olufsen kullanacaklar.

Bu aracın gırtlak dolu versiyonu yeni ötv düzenlemesinden etkilenir mi acaba ?

İç mekanı bir şekilde genişletmezlerse bu iş olmaz. Mk6'den Mk7'ye geçerken özellikle arka tarafta ciddi daralma oldu. Sadece multimedia sistemine, orta konsola kasarlarsa bu sefer yalan olur, sürüş dinamikleri de kurtaramaz.

İç mekanı bir şekilde genişletmezlerse bu iş olmaz. Mk6'den Mk7'ye geçerken özellikle arka tarafta ciddi daralma oldu. Sadece multimedia sistemine, orta konsola kasarlarsa bu sefer yalan olur, sürüş dinamikleri de kurtaramaz.
Hocam iç mekanın genişlemesi bir yana ka+ modeli çıktığı için fiesta'yı bir üst segmente yaklaştıracaklar. Bu sadece iç mekan genişlemesiyle kalmayacak, konfor, donanım gibi konularda da biraz daha üst segmente doğru kaydıracaklarmış aracı.

Bu sefer adam gibi bir multimedya getirirler focus 3.5 havası katarlar iç mekana genişliği bilemiyorum

Fiseta'nın tanıtılmasından 5 6 ay sonra da Polo ve İbiza tanıtılacak. Bu sene bu segment bir hayli gerilmiş olacak. Fiestanın iç mekan genişliğine ve iç mekan tasarım değişikliğine ihtiyacı var bende onun dışında pek bir eksiği yok. Belki biraz kişiseeştirme seçenekleri eklenirse iyi olabilir.

Aynen sync3.Cok memnunuz biz dokunmatigi filan telefon gibi gece modu filanda var
Bildiğim kadarıyla gelen yeni parti focus ve mondeo'lar da sync 3 var. Başka hangi modellerde şuan var bilemiyorum. Geliştirilmiş güzel bir sistem. Hayırlı uğurlu olsun hocam.

Ben de merakla bekliyorum valla radikal değişiklikler görecek miyiz bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...