Selamlar
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
Connect'i ben de sevmiyorum.. Önü falan da eski makyajsız ford'lardaki gibi zaten, yakında o da makyaj yer küçük kardeşi courier gibi olurConnect'de çirkin ve orantısız olduğu için benzemiyor bence. Burdan Ford'çulara ve Connect'çilere selâmlar .
Connect'i ben de sevmiyorum.. Önü falan da eski makyajsız ford'lardaki gibi zaten, yakında o da makyaj yer küçük kardeşi courier gibi olur
Bak, küçük kardeş ne kadar yakışıklı Abiyi de küçük kardeşe benzetecekler
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Basınca kaçmadıktan sonra her araba sıkıştırılıyorAynen öyle. Şehir trafiğinde her taraf maganda kaynadığı için ve bu magandalar kadınları sıkıştırdıkları için kadınlar yüksek arabalar istiyor.
O tasarım dili ilk Transitle başlamıştı sanırım. Biraz dalga geçer gibi olmuş.Normal hocam, connect hariç şuan bütün ford'lar birbirlerini andırıyor. Tasarım dili benzerlik gösteriyor.
Doğrudur hocam eskidi zaten o kasa, yakında iç dış yenilerlerO tasarım dili ilk Transitle başlamıştı sanırım. Biraz dalga geçer gibi olmuş.
O anlamda değil sıkışık trafikte yol kesme gibi durumlarda kadınlara daha çok güven veriyor. Senin dediğin gibi olsaydi kadınlara Cayenne GTS almak zorunda kalırdık .Basınca kaçmadıktan sonra her araba sıkıştırılıyor
La olum İstanbul trafiği ile Kocaeli trafiği bir mı? Burda bir sürü hanzo var.Annem Golf kullanıyor hiç de sıkıştırıyorlar diye şikayetçi değil
Annemde bi sorun var galiba[emoji848][emoji848]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
La olum İstanbul trafiği ile Kocaeli trafiği bir mı? Burda bir sürü hanzo var.
Suv olunca üstünden mi atlıyorsun sanki aga. O biraz bahane gibi geliyor bana, daha şatafatlı gözüktüğü için kadınların gözdesi bence suvlar.O anlamda değil sıkışık trafikte yol kesme gibi durumlarda kadınlara daha çok güven veriyor. Senin dediğin gibi olsaydi kadınlara Cayenne GTS almak zorunda kalırdık .
Tabi gösteriş faktörüde yok değil şimdi .Suv olunca üstünden mi atlıyorsun sanki aga. O biraz bahane gibi geliyor bana, daha şatafatlı gözüktüğü için kadınların gözdesi bence suvlar.
Compact Suvlar kadınların gözünde arabaların tektaşı gibi bir şey. ''Aşkım bana tek taş al'' yerini ''Aşkım bana Kaşkaii all'' a bıraktı.Tabi gösteriş faktörüde yok değil şimdi .
Kaşkai deme midem bulanıyor...Compact Suvlar kadınların gözünde arabaların tektaşı gibi bir şey. ''Aşkım bana tek taş al'' yerini ''Aşkım bana Kaşkaii all'' a bıraktı.
tek tas deseler yıne ıyı buyuklugunu begenmeyenler de varCompact Suvlar kadınların gözünde arabaların tektaşı gibi bir şey. ''Aşkım bana tek taş al'' yerini ''Aşkım bana Kaşkaii all'' a bıraktı.