KAPALI 2017 Makyajlı FORD KUGA Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Connect'i ben de sevmiyorum.. Önü falan da eski makyajsız ford'lardaki gibi zaten, yakında o da makyaj yer küçük kardeşi courier gibi olur :D

99b9d9f688e64712ed8b2abca24c59e9.jpg

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Kaşkay'ın fiyatı C suv için uygun, ondan bu kadar satıyor. C suvlara bakan biri olsam fiyatı önemsiyorsam ilk sırada yer alır. Bir kaç ay önce 85 bin liraya 1.2 otomatiği var. ÖTV zammı falan geldi arttı biraz ama yine 90 bin civarlarında. Hele Tiguan vs. ile fiyatını kıyaslayınca baya uygun kalıyor.

Kuga'nın dış tasarımı yeni Fordların hepsinde olduğu gibi güzel olmuş ama içini beğenmedim.

Kuga nın 4 çekeri çok başarılıydı yeni kasada sadece en alt donanım ve benzinli motor ile 4 çeker gelmesi saçmalığın ötesi olmuş üst donanım almak isteyeni önden çeker ve dizel motora mecbur etmek de ne demek Ford (KOÇ)?

Yahu arkadaş söylemeyim diyorum bu ford'un Kuga'da kullandığı 4x4'ler tam otomatik şanzımanla uyumlu çalışıyor , dizel e powershift koyunca 4x4 olmuyor ayrıca bir yolunu bulup koysa bile zaten performansı baltalayıp tüketimi yükseltecek ekstra ağırlık ekletmis olacaksınız. Hadi powershift ten vazgeçtim tam otomatik olsun 4x4 ü düzgün olsun deseniz şuan ki tüketime en az 1,5 litre daha eklemek zorundasınız. Kimse çok yakan bir dizele binmek istemeyeceği için burda ford böyle bir karar almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...