Selamlar
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
Fransızlar güzel yapıyor ama 2-3 sene sonra ne olacağını bilemiyoruz hep aklımıza o takılıyor mesela 3008 çok hoş her şey digital felan elektronik ama şimdi 3 sene sonra ne olur diyoruz hep aklımıza şu çelişki geliyor.Fransızları sevmesem de bunu almak yerine ds7 alırım ki bundan daha albenili duruyor.
Titanium'da otomatik vites farkı 18bin TL inanılır gibi değil. Laf ettiğimiz VAG'da bile daha az fark var.
Bir de anlamadığım manuel şanzıman 270nm tork iken powershif 300nm tork ile satılıyor. Yahu tam tersi olmaz mıydı?
Vergi Dilimine giriyor titanium otomatik vites 70 bin tl üstü oluyor %60 ÖTV Oluyor. Fark etmişsindir Style Otomatik ve Manuel Arasında 6500 tl fark varTitanium'da otomatik vites farkı 18bin TL inanılır gibi değil. Laf ettiğimiz VAG'da bile daha az fark var.
Bir de anlamadığım manuel şanzıman 270nm tork iken powershif 300nm tork ile satılıyor. Yahu tam tersi olmaz mıydı?
Ford keşke biraz hafifletse araçları yada beygirini arttırsa tiguan bakıyoruz 1400 kg 3008 bakıyoruz 1300 kg forda bakıyoruz 1600 kg tamam ağır yaptın bari 120 ps yerine 140 ps 150 ps olsaymışSakın yanlış anlamasin kimse.bu motor ve şanzımanı üstelik bu ağırlıkta tam 28 bin km dir kullanıyorum.az çok ne olduğunu biliyorum(1.5 TDCİ powershift connect) ağırlığıda 1623 kg.
Yahu henüz 50 km de olan araçla test yapıyorsun.birde güzel gazliyorsun sonrada yok 8.5 litre yakmıs fazla yakiyor gitmiyor diyorsun.rodajini tamamlamamış motordan ne performansı veya yakıt tüketimi bekliyorsun kimse demiyor.benim karma ortalama 5.8 lt.28 bin km nin ortalaması.
D modunda araç kısılmış modda.limitorde kaliyor(180 i geçmiyor) ve deviri erken bitiriyor.gazlayacaksan s modu dışında gerçekten yalan.
120 bg 300 tork un yetmediği gerçekten ayrı bir garabet.kime ve neye göre yetmiyor.110-115 bg lik 250_270 torklu takiplerinde çekiş sanki mukemmelde burada zayıf ....
Sonuç bence kuga fiyatına göre tercih edilebilecek bir araba.elestirilerim tüm kuga testleri için bireysel değil.