Selamlar
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
Ben iç mekanına da bitiyorum.. Tamam bu bayağı lüks bir model ama şunun minimalist halini alıp Kuga'ya koymak zor değildir sanırım. Bak, ön konsol kısa tutulunca nasıl da güzel alan yaratılıyor.iç mekana daha gelmedim ama ön panjur far kombinasyonuna bittim )
SUV alacak adam niye Focus alsın yav?Kuga almak yerine focus almak daha mantıklı. Yeni fiesta dan görüldüğü gibi tasarım dilini değiştiler yakında focusa da yansır bu.
Otomatik şartım yoksa Kuga parasına yakut kırmızı, led farlı, dizel manuel mondeo alır geçerim.Kuga almak yerine focus almak daha mantıklı. Yeni fiesta dan görüldüğü gibi tasarım dilini değiştiler yakında focusa da yansır bu.
Ben iç mekanına da bitiyorum.. Tamam bu bayağı lüks bir model ama şunun minimalist halini alıp Kuga'ya koymak zor değildir sanırım. Bak, ön konsol kısa tutulunca nasıl da güzel alan yaratılıyor.
Benim gibi her segmente açık olan, yeter ki kafama yatsın diyen tip çokSUV alacak adam niye Focus alsın yav?
Yenisi olsa olma mı
Focus'un içi Fiesta benzeyecek gibi duruyor daha doğrusu Ford'un iç mekan tasarım dili Fiesta'nın iç mekanı olacak gibi duruyor.Otomatik şartım yoksa Kuga parasına yakut kırmızı, led farlı, dizel manuel mondeo alır geçerim.
Focus'un iç mekanı değişecek benim bildiğim kadarıyla ama nasıl olacak bilemiyorum göreceğiz.
Doğru bildin, fiesta'ya benzeteceklermiş ama tabii biraz daha lüksü olur. Bu sayede arka diz mesafesi daha iyi hale gelecektir.Focus'un içi Fiesta benzeyecek gibi duruyor daha doğrusu Ford'un iç mekan tasarım dili Fiesta'nın iç mekanı olacak gibi duruyor.
Kuga nın focus a karşı ne tür avantajı var ki? Bunların hiç biri suv değil ki hepsi yükseltilmiş c segmenti arabalar ve yükseltmenin de karşılığı olarak araba ağırlaşıyor bu da sürüş keyfini,performansı,yakıt tüketimi negatif etkiliyorSUV alacak adam niye Focus alsın yav?
Hanım efendiler pek umursamıyor, yerden yüksek ya direkt bayılıyorlarKuga nın focus a karşı ne tür avantajı var ki? Bunların hiç biri suv değil ki hepsi yükseltilmiş c segmenti arabalar ve yükseltmenin de karşılığı olarak araba ağırlaşıyor bu da sürüş keyfini,performansı,yakıt tüketimi negatif etkiliyor
Valla bayanlar artık SUV arabalar istiyor daha doğrusu yerden yüksek arabalar istiyor ve kullanışlılık olarak C Segmnetinden çok daha başarılı araclar. O yüzden tercih eden kitle çok var. Bu araçları alan kitle zaten saydığın şeylerle pek işi olmayan insanlar.Kuga nın focus a karşı ne tür avantajı var ki? Bunların hiç biri suv değil ki hepsi yükseltilmiş c segmenti arabalar ve yükseltmenin de karşılığı olarak araba ağırlaşıyor bu da sürüş keyfini,performansı,yakıt tüketimi negatif etkiliyor
Yüksekte olunca güvende olduklarını sanıyorlar sanırımHanım efendiler pek umursamıyor, yerden yüksek ya direkt bayılıyorlar
Yenisi olsa olma mı
Daha çok şöyle, trafikte bayan olmanın zor olduğunu düşünüyorlar. Yüksek bir aracın içinde erkeklerin onları daha az sıkıştırdığını ve etrafa daha iyi hakim olduklarını söylüyorlar.Yüksekte olunca güvende olduklarını sanıyorlar sanırım
Aynen öyle. Şehir trafiğinde her taraf maganda kaynadığı için ve bu magandalar kadınları sıkıştırdıkları için kadınlar yüksek arabalar istiyor.Yüksekte olunca güvende olduklarını sanıyorlar sanırım
Kısmet artık kısmetGümrük falan çok paradır be ya
Normal hocam, connect hariç şuan bütün ford'lar birbirlerini andırıyor. Tasarım dili benzerlik gösteriyor.O değilde bir tek ben mi Courier' e benzettim yeni Kuga' nın çizgilerini ?
Connect'de çirkin ve orantısız olduğu için benzemiyor bence. Burdan Ford'çulara ve Connect'çilere selâmlar .Normal hocam, connect hariç şuan bütün ford'lar birbirlerini andırıyor. Tasarım dili benzerlik gösteriyor.