KAPALI 2017 Makyajlı FORD KUGA Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuga almak yerine focus almak daha mantıklı. Yeni fiesta dan görüldüğü gibi tasarım dilini değiştiler yakında focusa da yansır bu.
Otomatik şartım yoksa Kuga parasına yakut kırmızı, led farlı, dizel manuel mondeo alır geçerim.
Focus'un iç mekanı değişecek benim bildiğim kadarıyla ama nasıl olacak bilemiyorum göreceğiz.

Otomatik şartım yoksa Kuga parasına yakut kırmızı, led farlı, dizel manuel mondeo alır geçerim.
Focus'un iç mekanı değişecek benim bildiğim kadarıyla ama nasıl olacak bilemiyorum göreceğiz.
Focus'un içi Fiesta benzeyecek gibi duruyor daha doğrusu Ford'un iç mekan tasarım dili Fiesta'nın iç mekanı olacak gibi duruyor.

Kuga nın focus a karşı ne tür avantajı var ki? Bunların hiç biri suv değil ki hepsi yükseltilmiş c segmenti arabalar ve yükseltmenin de karşılığı olarak araba ağırlaşıyor bu da sürüş keyfini,performansı,yakıt tüketimi negatif etkiliyor
Valla bayanlar artık SUV arabalar istiyor daha doğrusu yerden yüksek arabalar istiyor ve kullanışlılık olarak C Segmnetinden çok daha başarılı araclar. O yüzden tercih eden kitle çok var. Bu araçları alan kitle zaten saydığın şeylerle pek işi olmayan insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...