2017 makyajlı leon hayırlı olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anahtarsız çalıştırma, elektronik park freni de gelmiş konfor ve izolasyon da iyileştiyse, zaten yakışıklı araç sınıfının en iyisi olur.

anahtarsız çalıştırma, elektronik park freni de gelmiş konfor ve izolasyon da iyileştiyse, zaten yakışıklı araç sınıfının en iyisi olur.
Golf varken zor hatta marka stratejisi gereği imkansız. Ama f/p açısından en iyiyi oynayabilir.

Golf varken zor hatta marka stratejisi gereği imkansız. Ama f/p açısından en iyiyi oynayabilir.
Bence şu haliyle golf ün işi çok zor.Astra yenilendi, Megane geldi, yeni İ30 yolda,leon zaten tasarımıyla götürüyordu makyajla dediğimiz şeyler gelirse, mazda 3 var vs, bu kadar farklı tasarımın donanımın içinde şahsi görüşüm golf almam.volkswagen dsg den sonra bence kendini hiç geliştirmedi.diğer markalar geldiği noktalar ortada.vw nin şu an adı satıyor bence.

Bence şu haliyle golf ün işi çok zor.Astra yenilendi, Megane geldi, yeni İ30 yolda,leon zaten tasarımıyla götürüyordu makyajla dediğimiz şeyler gelirse, mazda 3 var vs, bu kadar farklı tasarımın donanımın içinde şahsi görüşüm golf almam.volkswagen dsg den sonra bence kendini hiç geliştirmedi.diğer markalar geldiği noktalar ortada.vw nin şu an adı satıyor bence.
Yeni golf de Kasım ayında Los Angeles motor show da tanıtılacak diye okudum. Yani golf de yenilenecek o yüzden hala oyuna dahil oluyor olacak ve şu an bile rakipleriyle rahatlıkla başa çıkabiliyor. Makyajla daha da iyi bir konumda olacaktır rakiplerinden golf.

Son düzenleme:
Yeni golf de Kasım ayında Los Angeles motor show da tanıtılacak diye okudum. Yani golf de yenilenecek o yüzden hala oyuna dahil olmuyor olacak ve şu an bile rakipleriyle rahatlıkla başa çıkabiliyor. Makyajla daha da iyi bir konumda olacaktır rakiplerinden golf.
Bence golf e artık makyaj değil de yeni bi nefes lazım.Seat ın yaptığı gibi başlı başına yeni bi tasarım.Bunu mazda da yaptı, megane kısmen yaptı,hyundai bile yapıyor.auris de değişti mesela.ama golf e baktığım zaman sanki hep aynı.görece çok sıkıcı bi tasarımı var bence.yoksa golf her zaman sınıfına referans bir araç olmuştur.Ama rakiplerin tasarım oyunları benim gözümde golfe puan kaybettiriyor.

Bence golf e artık makyaj değil de yeni bi nefes lazım.Seat ın yaptığı gibi başlı başına yeni bi tasarım.Bunu mazda da yaptı, megane kısmen yaptı,hyundai bile yapıyor.auris de değişti mesela.ama golf e baktığım zaman sanki hep aynı.görece çok sıkıcı bi tasarımı var bence.yoksa golf her zaman sınıfına referans bir araç olmuştur.Ama rakiplerin tasarım oyunları benim gözümde golfe puan kaybettiriyor.
İyide golf tarihi olan köklü bir araç. İlk seriden beri yan silueti değişmeyen başka araç çok nadir. 911 nasıl hep aynı işe golf de onu gibi öyle düşünün. Zaten golf un hiçbir zaman tasarım ile ilgili bır iddiası olmadı. Tasarım isteyende zaten seat alıyor genelde. Ayrıca golf un koklulugu benim açımdan bir artı.

Carscoops haberine göre 1.0 tsi 113 bg ve 1.6 tdi 113 bg ile gelecekmiş. Dizel motora yeni yazılım atmışlar anlaşılan
İlerleyen zamanlarda 1.5 tdı ve 1.5 tsi ünitelere de eklenecek. Yebi geliştirilen üniteler bunlar ama eskiye göre biraz daha pahali olacakmış.

Son düzenleme:
elektronik park freni leon'un ruhuna aykırı. hepsine ok, ama mekanik el freni olması gerekir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...