4.50 ye alıyoz yav sanki benzin alıyozDevlet mi bizim için var biz mi devlet için bir çözemedim. Ben kıbrısta okuyorum 2 ay önce mazot zam yedi 3.48 oldu diye sokakları kapatıp yürüyüşe çıktılar bizde niye tık yok anlamıyorum hala.
4.50 ye alıyoz yav sanki benzin alıyozDevlet mi bizim için var biz mi devlet için bir çözemedim. Ben kıbrısta okuyorum 2 ay önce mazot zam yedi 3.48 oldu diye sokakları kapatıp yürüyüşe çıktılar bizde niye tık yok anlamıyorum hala.
A340 yap onu a34 ne lanAlfhonso 1 tane daha Airbus A34 aldıracak devlete
0 ı unutmuşum Orhanbabuş kusura bakmaA340 yap onu a34 ne lan
O da iyiymiş de bi gidiyon birikmiş birikmiş 2000 tl vergi araba 3500 tl
Devletin sanki hic ihtiyacı yokmuş gibi daha çok kazansın diye vergilerini ödemeyip üstüne faiz bindikten sonra toplu olarak ödeyen koca yürekli alfhonso...
Seni de unutmayacağız...
Vectra Türkiye de üretilmedi mi en azından ekonomimize bir katkısı olmuşLa bebe aylık 3 lira 5 lira faiz yapıyo zaten.Sen git alman arabasına bin alman hükümetine para kazandır ben yerli malı araba biniyom
Nabak Almana biniyosak yakak mıDevletimiz faiz oranlarını %500 arttırmıştır belkiLa bebe aylık 3 lira 5 lira faiz yapıyo zaten.Sen git alman arabasına bin alman hükümetine para kazandır ben yerli malı araba biniyom
Vectra Türkiye de üretilmedi mi en azından ekonomimize bir katkısı olmuş
2001'de w210 kompressor ile mondeo'ya aynı mtv'yi ödediğimiz yılları da görmüştü bu gözler, birinin değeri öbürünü 10'a katlarken hemde. Vergileri aynı olunca sanki aynı araçlara biniyormuş hissi verirdi kapışırken psikolojik olarak. Neyse yıl olmuş 2017, vergilerin kazık düzeyinde bir azalma olmadığını görmek şaşırtıcı değil.
Yorumsuz kalıyor insan, öylece bakakalıyor işte2001 model bmw 3.20 ile 1990 model Ford Taunus 2.0 motor'un vergisi aynı