2017 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi Tarifesi Belli Oldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumsuz kalıyor insan, öylece bakakalıyor işte :)

bu 90 model taunus örneğini bizim araba olduğu için verdim, 1955 model 2.0 motorlu arabada da aynı vergi var :D

insan-ger%C3%A7ekten-hayret-ediyor_550171.png

dağ taş bayır tırman abi tam keyif tam arazi enfes motor gücü. tahoe parça temini 2nci el vs bilemedim

dağ taş bayır tırman abi tam keyif tam arazi enfes motor gücü. tahoe parça temini 2nci el vs bilemedim
Yıllar önce 5.9 almaya niyetlenmiştim.Sanayiiden birkaç arkadaşım önümü kesti.Delirdinmi her gün 100 lira doldurursun felan..Bulduğum araçta çok temizdi döşemeleri şuankiler gibi hoşafı çıkmış değildi tertemizdi içine oturunca mis gibi hakiki deri kokusu geliyordu.

Yıllar önce 5.9 almaya niyetlenmiştim.Sanayiiden birkaç arkadaşım önümü kesti.Delirdinmi her gün 100 lira doldurursun felan..Bulduğum araçta çok temizdi döşemeleri şuankiler gibi hoşafı çıkmış değildi tertemizdi içine oturunca mis gibi hakiki deri kokusu geliyordu.

abi öylesine bakarsan al bi tane corsa fiesta polo vs yakıt düşük masraf düşük bin gazı benzini yürü git hesabı :)

tertemiz 450 tl yav alt tarafı yürüyen plastik dacıa'ya biniyoz araçta can güvenliğimiz zaten tehlikede bizim her yıl yaşamayı başardığımız ve hayati tehlikemizden dolayı para almamız gerekirken üstüne para veriyoz ilginç

Yazın ödediğimiz vergilerin kaydı hala duruyor ve baktım ;
Octavia : Geçen sene:434 Bu sene:450
Accent : Geçen sene: 307 Bu sene:318
Vay arkadaş, elin arabasının yıl geçtikçe vergisi azalır bizimkisi artar :D:D

Gençler 68 liraya burada laf edersem sağ çıkamam değil mi? :)

Abi sana niye sövelim kızalım sisteme sövüyoz biz. Bak ben taunusa 306 lira ödüyorum niye çünkü çok param olduğu için 3500 milyarlık taunusa biniyorum :D :D sonra gelip burda 4 porshe lastiğinden ucuz araba diye taştaş geçiyolar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...