2017 yılında kaç km yol yaptınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 5 bin km si uzun yol toplamda 21 bin km yol yaptım. 10 bin km si kendi arabamla 7 bin km si babamın arabasıyla 4 bin km si ise arkadaş-akraba-test arabaları diyebilirim.

12 bin km kendi aracımızı sürdüm. Sürdüğüm diğer arabalar da 2 bin km civarındadır. Toplamda 14 bin gibi bir rakam söyleyebilirim.

52 Haftanın 50 sinde babaannemlere gitsek bunların 40 ında direksiyona geçip trafige kapalı alandaki 3kmlik parkurda kullansam 120 yapar hadi düz olsun 100km vardır helalinden [emoji38] [emoji12]

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi aracımla yaklaşık olarak 10 bin km civarı.Diğer kiralık,şirket vs. araçları ile de 50 bin km küsüratları yapmışımdır.

Helalinden bi 10 bin yapmışımdır herhalde yav ev iş arası fazla yok ama ekstra gün icinde bi yerlere gitmeyi falan düşünürsek 15 bile olmus olabilir hic ölçmedim yav

En az 15.000 km kendi aracımla,
1500 km kadar babamın arabayla
500 km kadar da diğer arabalarla yol yaptım. Son 1-2 yıldır "diğer arabalar" düşüşte :)

Evdeki arabayla 400-500 km arasıdır herhalde.Kendi aracım yok,otobüsle yaptığım km 4000 filan olabilir,belki de daha fazladır(maksat fazla km yapmış gibi gözükmek :) )

Kendi aracımla 10bini devirmek üzereyim.
Diğer araçlarla da yaklaşık 500-600 kilometre anca yapmışımdır.

Ben artırıyorum, yanlış hesaplamışım.. 14764 km
Capture.PNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...