Zaten testte de belirtildigi gibi karda en iyi is yapan lastikler arasinda wr d4. Ama lastik degerlendirmesi oyle kolay degil. Cunku herkesin surusu ayni degil. W651 petlas'i wr d4, ts 860, ug8 lastikleriyle falan ayni seviyede tutanlari da cok gordum ben. Bu testte ilk 10 lastigin hemen hemen hepsi cogu kullaniciya fazla fazla yeter. Test sonuclarinda ki rakamsal farkliligi yol uzerinde fark edecek sofor azdir.Facebook gruplarında nokian wrd4 > tüm lastikler şeklinde bir sıralama var. Nokian dışındaki tüm kış lastiklerini yazlık sayıyolar nedense
ben geçen sene ug9 205/60 r16 alabilmiştim, çok ilginçGeçen kış ug9'u görmüştüm ve hatta beğenmiştim de değerlerini. Almaya niyetlendim ama Türkiye'de hep ug8 satılıyordu. Kısmet değilmiş fakat güzel lastik olduğu belliydi.
Bizim buralarda ve çevre ilçelerde herkes ug8'i bitirmek adına onu satıyordu. Muhtemelen de özellikle getirmediler. Aynı durumu 4 kanallı Avrupa üretim egp ve 3 kanallı Türkiye üretimli modellerde de yaşadım. Maalesef küçük il ve ilçelerde bunun çakallığını yapan çok. Netten de baktığım 1 veya 2 site haricinde ug9 görememiştim doğru düzgün. O sitelere de pek güvenemedim.ben geçen sene ug9 205/60 r16 alabilmiştim, çok ilginç