2019 Almanya GP

enderdmed

Asfalt Kurutucu
12 May 2019
32
36
595
39
Marka
Seat
Selam Arkadaşlar,

Umarım bu gün yarışı izlemişsinizdir. Gerçekten çok keyifli bir yarıştı. F1 de uzundur bu kadar keyifli bir yarış izlememiştim. Günün özel anlamına rağmen Mercedes in başına gelenler, Ferrari pilotu Vettel in herkes sektirirken bir anda sonuncu başladığı yarışı 2. bitirmesi. Kazalar vb. Strateji olayının ne kadar önemli olduğunu da görmüş olduk tekrar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Ferrari Leclerc'i uyarmasına rağmen maalesef orada dikkat etmedi ve 3. seferde orada patladı. Keşke dikkat etseydi, şimdi podyuma yeri hazırdı şahsen üzüldüm.

Hamilton'ı pit bitirdi diyebiliriz. O araçla her halükarda 5 saniye farkı açardı diye tahmin ediyorum. Sonra patlayınca zaten bir kez daha artık o da saldı.

Verstappen'e sevindim hakkıydı ve aldı diye düşünüyorum. Vettel İtalyan medyasını bir süre susturur, umarım sezon geri kalanı için gerekli gaz gelmiştir ona da.

Nitekim çok zevkliydi, evde F1 ile alakası olmayanlar dahi büyük zevkle izledi.
 

sleepingawake

Asfalt Kurutucu
22 Nis 2019
58
44
520
Marka
Honda
Sezonun en iyi yarışıydı. Yağmur yağmasa yine zevksiz bir yarış olabilirdi. İlk 6'da 3 Honda motorlu aracın bulunması, Honda'nın gelişimini gösteriyor. Alonso ne düşünüyordur acaba. Verstappen net şekilde en yetenekli pilot şuan.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım