yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme:
cherokee nin c200d ye karşı avantajı 4wd olması, konforlu olması ve daha güçlü bir motora sahip olması,iç mekan olarak c 200d ye kafa tutabilecek bir araç değil zaten cherokee , gla ve cla yı kesin olarak sildim kafamdan zaten , aklımda son 6 araç varBen bu secenekler arasinda 2016 C200D AMG ile 2015 JEEP CHEROKEE LIMITED arasinda kalirdim, CLA, GLA ve C serisini kisa sureli kiralik araclarda deneyimledim, GLA ve CLAyi tavsiye etmem, bence listedeki en son tercih GLA olurdu.
Cherokee deneyimim olmadigi icin net yorum yapamiyorum, diger ucu arasinda ben C200D'yi secerdim.
ozaman sahibinden temiz kazasız hatasız sonradan 40.yıl m-pakete çevrilmiş estroil mavi üçyirmi Deeeegösteriş
cherokee nin c200d ye karşı avantajı 4wd olması, konforlu olması ve daha güçlü bir motora sahip olması,iç mekan olarak c 200d ye kafa tutabilecek bir araç değil zaten cherokee , gla ve cla yı kesin olarak sildim kafamdan zaten , aklımda son 6 araç var
1-c200d amg
2-jeep cherokee limited
3-jaguar xe
4-volvo s60
5- Mini Countryman
6-mini clubman
evet mini Cooper ın 2. eli iyi değil maalesef,c kasa da peynir ekmek gibi satılıyor,s60ı 2.sıraya koydular kendileri şuan için c200d ye bakıyoruz ,kendilerinde marka algısı baskın olduğu için Volvo diyince yüzleri ekşidi, oysaki Volvo nun kadranlarına hayranım o ayrı konuBu siradakilerden tercihim volvo S60 yada C200d amg olurdu, yuksek istiyorsam jeep cherokee secerdim, mini countryman cok govde salinimi veriyor malzeme kalitesi cok ucuz plastik, ayrica clubman piyasada tutmayan model (avrupada oyle)