tam olarak 241.893 km dir o motorun ömrüAbilerim merhaba, 240.000 de 2011 Mondeo 1.6 TDCİ alınır mı? Bu motorun ömrü ne kadardır?
Dizelde göz kararı benzinde 55 Nm torklamak gerekmekte bilginize.Acaba 2011 Ford Mondeo'nun ön sol rotilinin sıkma torku kaç Nm'dir, dizel-benzin arasında fark var mıdır ?
Focus makyajsız kasayı aldığımda üzerinde primacy 3 vardı düşman başına gerçekten.Jantına göre değişir ama o zamanlar genelde primacy3 ile servis edildiler Ömrü ilk 3000-5000 Km o lastiklerin düşman başına Tabiki Alfa Romeo öğretti
Ekli dosyayı görüntüle 39020
Onu hesaplamak imkansıza yakın bir çok etken bunu değiştirir kaldı ki başlıca şunu ele alabiliriz , yerinde durmayan akaryakıt fiyatları bunun başlıca etkeni olabilirŞimdi de her gün tekrar tekrar cevaplanması gereken soruyu soralım:
Sayın abilerim, 1.6 benzinlisi ve 1.6 dizeli km'de kaç kuruş yakıyor
Mesela yarın kaç yakar hocamOnu hesaplamak imkansıza yakın bir çok etken bunu değiştirir kaldı ki başlıca şunu ele alabiliriz , yerinde durmayan akaryakıt fiyatları bunun başlıca etkeni olabilir
Ortalama olarak 1.6 TDCİ normal kullanımda 7 litreleri öngörüyorum buda 100 km yola 170 TL civarı yapar 3 aşağı 5 yukarı hesaptır hava durumuna göre bile değişir o biçim 1.6 Atmosferik ise 10 litre ortalama ile 100 kmye yine 200 TL civarlarında yakacaktırMesela yarın kaç yakar hocam
Ben konu sahibinin Mondeo alacağına çok ihtimal vermiyorum. Bence merak gideriyorbu konu ne oldu ? mondeo alınabildi mi
Abilerim merhaba, bu araçlardan hangisini önerirsiniz? Selective olan için biraz para biriktirmem gerekecek tabi satılmazsa. Benim Focus'u 220.000'e satmaya çalışıcağım, o konuda da bana yardımcı olabilirseniz sevinirim aracıma ne kadar değer biçmeliyim? 2011 Ford Focus Titanium, 200.000 KM de hasar kayıtsız değişensiz. Bir iki lokal boyası var. Bir de arabayı aldıktan sonra çıkaracağı masraflar için kenarda kaç para bırakmam gerekir?
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
eyvah. focusa ne kadar değer biçilmeli konusunda takriben 4 başlık ve 38 soruya hazırlanınAbilerim merhaba, bu araçlardan hangisini önerirsiniz? Selective olan için biraz para biriktirmem gerekecek tabi satılmazsa. Benim Focus'u 220.000'e satmaya çalışıcağım, o konuda da bana yardımcı olabilirseniz sevinirim aracıma ne kadar değer biçmeliyim? 2011 Ford Focus Titanium, 200.000 KM de hasar kayıtsız değişensiz. Bir iki lokal boyası var. Bir de arabayı aldıktan sonra çıkaracağı masraflar için kenarda kaç para bırakmam gerekir?
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Aracımı koydum ilana hocam eğer satabilirsem inşAllah sizinde önerdiğiniz Mondeoyu alacağım.sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Bunu öneririm yüksek ihtimalle aracına güzel bakan birisi gidip 4 adet primacy 4 lastik almış yani binmeye biniyor alıp satma durumu gibi değil duruşu.
Hakkınızda hayırlısı olsunAracımı koydum ilana hocam eğer satabilirsem inşAllah sizinde önerdiğiniz Mondeoyu alacağım.