Genişliği nasıl arabanızın memnun musunuz?
Memnundum hocam fakat benim D segment'e geçme hayalim olduğu için ve uzun yolculuklarda biraz daha bagaj ve diz mesafesi ihtiyacım olduğu için satıyorum. Focus un genişliği ortalama bir C segment kadar.Genişliği nasıl arabanızın memnun musunuz?
Ne kadar yakıyor peki?Memnundum hocam fakat benim D segment'e geçme hayalim olduğu için ve uzun yolculuklarda biraz daha bagaj ve diz mesafesi ihtiyacım olduğu için satıyorum. Focus un genişliği ortalama bir C segment kadar.
Hocam arabayı genelde babam kullandığı için ben pek dikkat etmedim. Fabrika verilerinden biraz fazla yakar büyük ihtimalle.Ne kadar yakıyor peki?
Fabrika verisi ne kadar peki?Hocam arabayı genelde babam kullandığı için ben pek dikkat etmedim. Fabrika verilerinden biraz fazla yakar büyük ihtimalle.
Hocam 100 KM de:Fabrika verisi ne kadar peki?
Bir de aynı dönem Megane ile karşılaştırırsanız hangisi daha ferah?
80k km Focus 2Ne kadar yakıyor peki?
Segment standartlarında diyebilirim ben. Megane 2 ile karşılaştırdığımda ahım şahım bir fark olduğunu düşünmüyorum.Fabrika verisi ne kadar peki?
Bir de aynı dönem Megane ile karşılaştırırsanız hangisi daha ferah?
Bir süre müsade istememe rağmen adam haber bile vermeden satmış aracı canım çok sıkkın şuan.sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Bunu öneririm yüksek ihtimalle aracına güzel bakan birisi gidip 4 adet primacy 4 lastik almış yani binmeye biniyor alıp satma durumu gibi değil duruşu.
Sinirlenmeye gerek yok bu işler nasip , daha iyisi çıkar gelir hiç belli olmaz.Bir süre müsade istememe rağmen adam haber bile vermeden satmış aracı canım çok sıkkın şuan.Şimdi ara dur 2010 1.6 selective, zaten fazla bulunan bir araba değil. 230.000'e koymuştu adam ilana. Aracımı satar satmaz alacaktım.
Abilerim bir de şu aracı buldum ama ecoboost motorların kronik sorunlu olduğunu okumuştum. Fiyat çok iyi ama daha önce motorda ciddi bir arıza olup olmadığını bilmediğim için temkinliyim.
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Bir süre müsade istememe rağmen adam haber bile vermeden satmış aracı canım çok sıkkın şuan.Şimdi ara dur 2010 1.6 selective, zaten fazla bulunan bir araba değil. 230.000'e koymuştu adam ilana. Aracımı satar satmaz alacaktım.
Hocam selective bakarken bunu düşünme nedenim 2011 makyajlı kasa olmasıydı. Ama sizin de söylediklerinizden sonra vazgeçtim zaten.Araba ben masraf açacağım diye bağırıyor,
Selective bakarken direkt buna bakmak ilginç, birisi en dolu birisi en boş paketi.
Ön iki çamurluğun kötü boyanması,
Merceksiz, kör eden cinsten olan farları,
Ufak tefek halledilecek bile olsa ezikleri mevcut olması,
Koltuğunda bulunan kirler,
Aynı şekilde torpidosunda bazı yerlerde hoşuma gitmeyen yerleri oldu.
Bence ne fiyatı uygun, ne araba güzel.
Adam alıcısını bulmuş satmış, çok da şe yapmamak lazım. Olabilir şeyler.
Hocam 341.000 KM fazla değil mi?sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Ben nedense bu aracı alırdım sanırım.
Ayda 3000 km gibi bir rakam yapması lazım dizel bir araç için güzel kullanım bana kalırsa senede 35-40 bin kmye denk gelecek yani senede 35 bin km yapan bir araç varsa yine bununla aynı olması lazımHocam 341.000 KM fazla değil mi?
Eğer bakımlıysa 4amortisör, turbo&enjektör masraflarıyla 200k daha binilir.sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Ben nedense bu aracı alırdım sanırım.