KAPALI 308 GTI by Peugeot Sport Alınır Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Yeşilmen

Muhammed
Düz Yol Gazcısı
4
Marka
Audi
Merhaba arkadaşlar aklımda 308 gti by peugeot sport alma fikri vardı fakat 230.000tl verip almak ne kadar mantıklı ?

görüşleriniz için teşekkürler
 
Hiçbir aracı almak mevcut fiyatlarıyla almak mantıklı değil ki.

Paranız varsa, araç temiz ise ve istiyorsanız alın kullanın.
 
Para konusu göreceli tabi.

Ama performans açısından müthiş bir araba. İzmir pistinde 5 tur 308 gti'ın sağ koltuğunda oturdum. Freni, hızlanması, yol tutuşu gerçekten muazzamdı. Tipi, özellikle önden çok standart br araba gibi gözükse de, çok kabiliyetli ve keyifli bir araba.
 
Maddi durum varsa hothatch araçların fiyatları normal versiyonları gibi değerlendirilmemeli. Hothatch'ler kendi başına bir segment diye düşünüyorum. Hele Türkiye'de 200-250 bin liradan aşağı doğru düzgün dizel otomatik bile yokken gerçek bir hothatch araca 230 bin lira kesinlikle verilir.

Özel bir gönül bağı yoksa aradaki 30 bin lirayı aracı geliştirmek, yakıt ve pist günü masrafları, kaliteli lastik seti gibi harcamalar için kullanabileceğimi düşündüğümden alternatif olarak 200 bin liraya Fiesta ST'yi de değerlendirmeye alırdım. Tabi bu benim şahsi tercihim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...