Vallahi okurken basim agridi canım sıkıldi ya sonra gelmis bana 12 senedir ayni atmosferik olan araci aldinda bilmemne diyenlere temizinden boyle yazilari okutmak lazim.allah sabir versin gercekten insani cildirtir su motor konusu.Dizel motoru bilmem de 1.2 puretech motorlardan dolayı milletin başı çok ağrımış
https://eksisozluk.com/peugeot-puretech-1-2-rezaleti--5458201
Vallahi okurken basim agridi canım sıkıldi ya sonra gelmis bana 12 senedir ayni atmosferik olan araci aldinda bilmemne diyenlere temizinden boyle yazilari okutmak lazim.allah sabir versin gercekten insani cildirtir su motor konusu.
Alkantara koltuk+6.5" ekran+arka kol dayama+renkli yol bilgisayarı+led arka stoplar+ön arka park sensörü gibi ekstraları var golf comfortlinenin style leona göre.Style leonda da ekstra olarak otm kararan ayna far ve yağmur sensörü var ki bu donanımları golfte 500 tl ye alabiliyosunuz.Golf daha dolu gördüğünüz üzere.Güzel.Fakat yine aynı dolulukta değil iki araç,aynı araba değil.Aradaki fark 25 bin TL civarı.
Gunun birinde sıkıstırılmıs 1.0 veya 1.2 1.4 gibi motorlarin 150.000 km leri sorunsuz gorduklerini kanitladiklari anda atmosferigi bende birakcam pusuda bekliyorum bakalim alan alsindaAçıkçası atmosferik motorları pek sevmem, hiçbir zaman da tercih etmedim. Ancak otomobile uzun yıllar bineceksen ve problemle uğraşmak istemiyorsan kesinlikle atmosferik motor kullanacaksın..Alıyorsun kafa rahat
Japonların atmosferik ısrarı bu yüzden
Gunun birinde sıkıstırılmıs 1.0 veya 1.2 1.4 gibi motorlarin 150.000 km leri sorunsuz gorduklerini kanitladiklari anda atmosferigi bende birakcam pusuda bekliyorum bakalim alan alsinda
Hibrit var be hocam dizel ölur benzin olmez o kadarda emin konusuyorum hatta. Cok kalmadi ya 1.0 cikali bile ne kadar zaman oldu millet benzin pahali falan dinlemeyip biniyor yakinda bu konustugumuz peugeot 1.2 gibi basliklar 1.0 lara cikmazsa vallahi dusunurum vergiside az hem misO gün gelene kadar benzinli motor tarih olacak
1,2 motor ile ilgili serviste tanıdığım vardı sordum 100 araçta 2 tane sorunlu geldi dedi. Bayağı uğraştırdığını söyledi. Ama bu yok fransız alınmaz şöyle böyle demek bence doğru değil. Vw grubunda daki dsg problemini herkes bilir ama her nasıl sa satışları hiç azalmıyor. PSA grubundaki bir arıza tüm Türkiye deki herkesin diline düşüyor
İlk aklıma gelen hız sabitleme de yok.Peki öyle olsun WV para verse bu kadar sevilmezdi.Bence büyü muska yapmış ülkeye.Tek tek fiyatlarını yazsam ispatlasam yine Golf yine Golf diyeceksiniz.Benim WV ile bir zorum yok ama aklım ve gözümün gördüğünü de yok sayamam.
308-leon başlığında bile golf var ve hala yeni nesil dsg sorunsuz diye anlatılıyor.
Cidden bu forumda başlığı ile tartışılan konu ne zaman alakalı bitecek.
Golf konuşulur eyvallah ama oturup alakasız bir şekilde dsg sorunsuz demek konuyla baya alakasız ayrıca bu sorunsuzluğu nereden biliyorsunuz sanırım vw de çalışıyorsunuz. Çünkü forumun da tanıdığı daha önce seat-skoda şimdide vw de çalışan arkadaş bize bu konuda çok farklı şeyler anlattıHer 2 otomobil de aynı segmentte, kaldı ki Golf de aynı segmentte..Örnek olarak gösterilmesi veya kıyaslanması çok normal
Ayrıca Leon da DSG kullanıyor..ZF mi konuşulsun ?
Yönetime talepte bulunalım DSG ve Golf kelimeleri ban'lansın