320İ ED 25 bin Km

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
2 litre ve üstünde lc kodlamayla direkt açılıyor da 1.6'larda imkansız. Ben de bayağı araştırmıştım oradan biliyorum. Belki donanımsal bir şeyler yapmışlardır, dediğiniz videolar muhtemelen 320i'nin 2 litrelik versiyonu olanlar, yani ed olmayanlar.

Şanzıman konusundaysa, dişliler direkt parçalanmaz ama stocktan aşırı fazla bir tork bindiğinde, veya kötü kullanımlarda ömrü kısalır aynı motor gibi, onun dışında sıkıntısız kullanılabilir. Zaten bu tarz ürünlerde hesaplamalar sırasında ciddi oranda emniyet katsayısı kullanılıyor. Modifiye edip de ZF şanzımanda sıkıntı yaşayan insan sayısı çok çok az.
Dedigim gibi cok fazla arastirmadim bmw sahibi olmadigim icin..Yeni 318i kullanan biri launch control icin software update bekliyorum demisti dh'de, oradan aklimda kaldi..Dediginiz gibi donanimsal bir takim trickler ile belki yapilabiliyordur.Youtube videosundaki eleman teknik detay belirtmemis, bahsettigim 320i 2 litrelik f30 olabilir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım