Değerli OTOPARK ailesi merhaba. Elimizdeki 1.4 benzinli 2010 Symbol aracı satıp daha genç güzel bi araba almayı planlıyoruz, ki burada sizin yardımınıza ihtiyacım var. Bütçe 400 bin TL. Babam sıfır araba alıp temiz kullanalım kafasında ama bende o fiyatlarda alınacak mantıklı bi sıfır araba bulamadım. Biraz araştırdım ve sıfır için seçeneklerde durum şu: boşlar boşu 1.4 egea 90 lık 370bin TL veya 1.6 multijet 120 lik doblo aşağı yukarı 400 bin TL. Bir de Fiorino seçeneği var ama nedense içime hiçbir türlü sindiremedim onu. Tabi fiat cephesindeki durum bu, diğer markalarda bu fiyat bandında sıfır bulabilir miyim bilmiyorum. Ben ise bunlar yerine 2. elde temiz, nispeten daha kaliteli araçlara yönelmeyi düşündüm. 2012-2014 Focus Titanium veya Style paketleri ilgimi çekiyor. Onun dışında bulabilirsem temiz golf 6 veya opel astra gibi arabalarda olabilir. İşte bu noktada sizlerin yorumuna açığım, yukarda yazan araçları kullananlar artı-eksi yanlarını söylerse, sorunlarından bahsederse veya bunların dışında bu mantıkla paralel araç tavsiye olanlar cevap verirse çok minnettar kalacağım. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler. ( Gönül ister ki alıp güzel güzel legacy ye bineyim ama
)