Dandigi biraz acarmisiniz?ne olarak dandik?Prius tum dunyadaki en dandik hybridlerden biri.
Dandigi biraz acarmisiniz?ne olarak dandik?Prius tum dunyadaki en dandik hybridlerden biri.
Dandigi biraz acarmisiniz?ne olarak dandik?
Golf GTE gelsin biz alacaz valla (en azından babamın niyeti var az gazlama ile alabilir) ama arabanın ham fiyatı bile oldukça pahalıBize bundan lazim. Wv nin gte teknolojisi. Prizden sarj ederek elde edilen 40 50 km menzil. Sadece ihtiyac aninda devreye giren benzin moyoru.. Gostergelere bakin.
Bir hybrid araba son hizina elektrikli motoru ile cikiyor ise esas alinmasi gereken araba odur. Toyotalar saate 50 60 km hizdan sonra elektrikli motoru tek basina kullanamiyor bile.. Hatta acin bakin spritmonitorde. En az yakan benzinli arabalar listesinde kacinci sirada..
Devlet kaçak elektrik kullanımını önlemiyor/önleyemiyor ve cayır cuyur bizim faturalara yansıyor. Başkası kullanıyor biz ödüyoruz. Elektrikli otomobilde de başkası kullanır biz öderiz. Düşünsenize başkası kullanıyor mazotunu benzinini biz ödüyoruz. İnsanın çıldırması işten bile değilElektrikli araçların çoğalması demek TR'de şehir elektrik altyapısının komple değişmesi demek. Çok fazla yük binecek elektrik şebekelerine ve devlet nereden vergi alacağını şaşıracak çok komplike bir sorun haline geliyorLi-on bataryalar hem verimli değil hem de tehlikeli
Yeni batarya teknolojisi gerek maalesef. Hızlı şarj istasyonlarını hiç katmıyorum bile... Şu anlık Hybrid araçlar mantıklı gibi duruyor Xd
Param olsa da ben alsamAlman hybridler 200 beygir guce sahip ve 120 km hizla giderken 2.5 ile 3 litre arasi benzin yakiyor. Ustelik kendi kendine şarj ile..
Bu sonuc nasil..![]()
Dakikasında satarım dizeli..Alman hybridler 200 beygir guce sahip ve 120 km hizla giderken 2.5 ile 3 litre arasi benzin yakiyor. Ustelik kendi kendine şarj ile..
Bu sonuc nasil..![]()
Alışmış kudurmuştan beterdir demişlerDevlet kaçak elektrik kullanımını önlemiyor/önleyemiyor ve cayır cuyur bizim faturalara yansıyor. Başkası kullanıyor biz ödüyoruz. Elektrikli otomobilde de başkası kullanır biz öderiz. Düşünsenize başkası kullanıyor mazotunu benzinini biz ödüyoruz. İnsanın çıldırması işten bile değil![]()
Getir kardeşim getiiirr onu da biz öderizz.. Vergi kaçırmak bizim işimiz, bize kimse vergi kaçırmayı öğretmeye kalkmasın. Racon da keseriz, vergi de kaçırırızAlışmış kudurmuştan beterdir demişlerilerde cayır cayır vergi kaçıracağım
![]()
Dakikasında satarım dizeli..
Elektriklinin hızlanması bizim bindiğimiz 1.6 dizellere benzer bir 0-100 veriyor gibi görünüyor, en azından hissiyat olarak öyle gözüküyor ki bana gayet yeterli gelir.Sana elektrikle ve benzin elektrik hizlanmasini atayimm.
Raconlu demokrasiye hoş geldiniz... konuyu saptırmadan hybrid yerine hemen şu videoyu atıyorum... Ki zaten siz biliyosunuzGetir kardeşim getiiirr onu da biz öderizz.. Vergi kaçırmak bizim işimiz, bize kimse vergi kaçırmayı öğretmeye kalkmasın. Racon da keseriz, vergi de kaçırırız![]()
1 milyon km'den sonra kendi kendine sıfırlıyor mu yoksa devam mı ediyor sanırım hiç bir zaman öğrenemeyeceğizRaconlu demokrasiye hoş geldiniz... konuyu saptırmadan hybrid yerine hemen şu videoyu atıyorum... Ki zaten siz biliyosunuzetikete gerek yoq yane <3
hem de ucuz...