Kullanıcı değilim, denk geldiğim bir olayı paylaştım ve araç sahibi öyle dedi. İnternette de zaman zaman bu tarz yorumlar görülüyor ancak kronik bir sorun diyemem. Geçmişte şirket aracı olarak Logan kullanmıştım herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Auris benim beğendiğim ve almayı düşüneceğim bir araç,
@Mustafak 'nın satma niyeti varsa bir görüşün isterseniz ancak onun arabası 1.6 benzinli, dizel şartı varsa uymaz.
Direkt olarak bir araç öneremem, sizin beklentilerinizi, zevkinizi bilmiyorum. Herkesin bakış açısı farklı. Şu piyasadaki tüm araçlar arasında almayı düşüneceğim son araçlardan Juke. Gerek küçüklüğü (özellikle arka yaşam alanı), gerek tasarım olarak hiç hitap etmiyor bana.
Dizel dediğiniz için aklıma Fransızlar, Koreliler geliyor. 207, 308, i20, Rio, Cerato, Ceed gibi araçlar. Yalnız Peugeot'nun servisleri çok iyi değildir (en azından ben iyisini bulamadım
).
Mesajımı yazarken yeni bir mesaj yazdınız. Sanırım suv/crossover alma niyetindesiniz, 50 bin lira civarına bulacağınız en yeni dizel araç Duster olacaktır. Küçük motorlu suvler son yıllarda çoğaldı, geçmişte 2.0 motor altında dizel bulmak pek olası değildi. O 2.0 ve üstü motorlu dizellerin yakıt tüketimi bir çok benzinli arabadan fazla olacaktır (en iyi ihtimalle 10-11lt mazot tüketirler şehir içinde).