AÇIK 500.000₺’ye otomatik araç önerisi

MercimekKöftesi

Onur
Senkromeççi
14
Marka
Renault
Merhaba dostlar. Bu bütçeye evden işe gitmelik (araçla 15 dk mesafe) sorun çıkarmayacak otomatik araç bulunabilir mi? Clio, i20 tarzı küçük HB olursa çok iyi olur. Aranan özellik sorun çıkarmaması ve otomatik olması başka bir kriter yok.

Ya da bu bütçeye 0 citroen ami tarzı araç mı alınmalı?

Son düzenleme:
Toyota Starlet , Corolla yada Mazda 3 gibi 4 ileri TK olan araçlara bakabilirsiniz , bakımları olsun özellikle 300k km civarıysa en az 1-2 defa şanzıman yağı değişmiş olsun alın gitsin :)

Yada PANDA'cı arkadaşlar konuya damlarlarsa bence kesinlikle fikirlerine kulak verin gerçekten görev arabası oluyor :)

Toyota Starlet , Corolla yada Mazda 3 gibi 4 ileri TK olan araçlara bakabilirsiniz , bakımları olsun özellikle 300k km civarıysa en az 1-2 defa şanzıman yağı değişmiş olsun alın gitsin :)

Yada PANDA'cı arkadaşlar konuya damlarlarsa bence kesinlikle fikirlerine kulak verin gerçekten görev arabası oluyor :)
Pandanın otomatiği sadece makyajsızda var, (bi yeni kasasında otomatik var mı bilmiyorum, varsa da bu bütçede olmayabilir) o kasada da 1.2 60hp motor var pek önerilmiyor ama sebebini ben bilmiyorum @Munferit daha hakim olabilir bu konuya.

Bu araçlara ek polo falan da bakılabilir onlar da 4 ileri tk

Aradığınız araç tam otm 1.3 yaris. Sol paket ve sunrooflu bulursanız kaçırmayın
Corolla ve yaris kafama yattı da corolla hangi model olmalı hocam bu işlerden anlamam 50 tane corolla modeli çıktı 😂

Tipsiz kasa Honda City bakabilirsiniz, tipsiz olması nedeniyle ucuz, motor şanzımanı taş gibidir. 150-200 binde temiz örnekleri bulunuyor. Evle iş aranız şehir içiyse Ami de iyi bir seçenek olarak düşünülebilir.

Tipsiz kasa Honda City bakabilirsiniz, tipsiz olması nedeniyle ucuz, motor şanzımanı taş gibidir. 150-200 binde temiz örnekleri bulunuyor. Evle iş aranız şehir içiyse Ami de iyi bir seçenek olarak düşünülebilir.
Teessüf ederim insan ilk kasa der. 2007'de ilk sahibi olarak aldık, sanırım 250.000 e yaklaşmıştır km'si. Manuel olanını sıfır sorun kullanıyoruz. Bende tavsiye edebilirim şiddetle. Gitmez, yakmaz, 120 üstü havalanacakmış gibi hissedersiniz ancak şehir içinde son derece konforlu olacağını düşünüyorum.