KAPALI 55000 tl kadar Otomatik Araç tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Mümkünse tork konverterli, otomatik 2014'den eski veya 50 binden fazla km yapmamış ise 2010dan eski olmayacak araba tavsiyelerinizi bekliyorum. Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinize açığım.

O zamanda demiştim, yakmıştır. Yalan veya yanlış yazdığını ima etmiyorum. :)
Ancak 865kg (arabalar.com.tr'de yazan veri, doğruluğunu bilmiyorum) ağırlığındaki, 80 bglik bir Japon arabası şehir içinde "normal kullanımda" o kadar yakmaz diye düşünüyorum. Teknik verisi; 4.9 şehir içi, 4.0 şehir dışı, karma 4.4 lt olarak gözüküyor. Benim şehir içi 6.3lt şehir dışı 4.5lt, karma 5.1 lt gözüken Yaris'le ben İstanbul şehir içinde 6.9 lt uzun dönem tüketim ortalamasıyla dolaşıyorum ki dikkat etmiyorum, normal sürüşümü yapıyorum. Gerektiğinde agresif kullanmaktan da çekinmem.

Her arabayı nasıl kullanıyorsam öyle kullandım sonuç böyle oldu. Bana da arabanın yakıtı absürt geldi ama yalan da söylemek istemedim.

Evet Arkadaşlar, fişyatı bana cazip geldi, gittim denedim. Az önce bir Attrage kullandım.
İnanaırmısınız, O hyundai i10 daki aynı sıcak ortamı bu arabada buldum. Neredeyse hiç yabancı gelmedi bana . İnanın i20 nin o bayan basık tavanından çok daha geniş hissetrdi. Araba 40 k kmde. Ama herşeyiyle yenimsi. Bagazdan bir tıkırtı geliyordu sadece. Ekonomi odaklı cvt şanzımanı okadara hoş bir şekilde çalışıyorki, sevmemek elde değil. Arabayı test sonunda bıraktığımda 6,6 litre çıktı.

Şimdi benim arabayı incelediler. baktılar ettiler. sadece arka bagaj ile kapı arasındaki direk boyalı diğer tüm parçalar orjinal çıktı. Hayır adama söylemesem bagaj ve arka kapı değişen olduğunu bilmiyeceFiyat bekliyorum. Bakalım ne çıkıcak. Arabamı değerinde alır, arabayıda 48000 tlden verirse bu işi ucuza kapatmış olucağım..

Evet Arkadaşlar, fişyatı bana cazip geldi, gittim denedim. Az önce bir Attrage kullandım.
İnanaırmısınız, O hyundai i10 daki aynı sıcak ortamı bu arabada buldum. Neredeyse hiç yabancı gelmedi bana . İnanın i20 nin o bayan basık tavanından çok daha geniş hissetrdi. Araba 40 k kmde. Ama herşeyiyle yenimsi. Bagazdan bir tıkırtı geliyordu sadece. Ekonomi odaklı cvt şanzımanı okadara hoş bir şekilde çalışıyorki, sevmemek elde değil. Arabayı test sonunda bıraktığımda 6,6 litre çıktı.

Şimdi benim arabayı incelediler. baktılar ettiler. sadece arka bagaj ile kapı arasındaki direk boyalı diğer tüm parçalar orjinal çıktı. Hayır adama söylemesem bagaj ve arka kapı değişen olduğunu bilmiyeceFiyat bekliyorum. Bakalım ne çıkıcak. Arabamı değerinde alır, arabayıda 48000 tlden verirse bu işi ucuza kapatmış olucağım..

senin arabadan sonra sedan her araç sana geniş ferah ve lüks gelecektir. Attrage sedan, sedan sevmiyorsunuz bildiğim kadarıyla. 2nci el durumunu da bilmiyorum, ben olsam daha farklı alternatiflere yönelirdim

senin arabadan sonra sedan her araç sana geniş ferah ve lüks gelecektir. Attrage sedan, sedan sevmiyorsunuz bildiğim kadarıyla. 2nci el durumunu da bilmiyorum, ben olsam daha farklı alternatiflere yönelirdim

48000 tl cazip geldi, yoksa sedan pek sevmiyorum. Gittim kullandım, bana sedan olduğunu unutturdu.
Benim arabayı 33000 tl saydılar. arada 15 bin fark var. Bakayım uygun ödemeli kredi varsa, belki

Bu gün test ettiğim attrage. Bence parası olan gitsin alsın. 48000 tl son fiyat. Benim arab satılana kadar kalmaz gider bu.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...giden-otomotik-vites-attrage-559191571/detay/

IMG_20180511_121556 (Medium).jpg IMG_20180511_121546 (Medium).jpg

Önce arabanı satıp sonrasında yeni bir araba bakmalısın. Takas söz konusu olduğu için belki de çoğu modelden bu modele yanaştın. Hala daha güzel modeller bulabileceğin kanısındayım. Ama beğendim diyorsan karar sana kalmış netice itibariyle.

Öncelikle belirteyim, iğneleyici değil sadece merakımdan soruyorum.
48 bin lira civarına, kazasız, benzinli otomatik, 3-4 yaşında hangi arabayı bulabilir? Hem de Türkiye gibi sedan araçların tutulduğu bir piyasada, sedan bir arabadan bahsediyoruz. Bence bulamaz.

Alayım kullanayım diyorsanız ve araçta içinize sindiyse Attrage gibi az tutulan araçlar çok uygun ve mantıklı. Alım maliyeti uygun. Muhtemelen bakım maliyetleri de uygundur. Eee Mitsubishi dediğimiz marka da öyle zırt pırt sorun çıkaran bir marka değil bildiğim kadarıyla. Bu paraya Hyundai almak isteseniz önceki kasa benzinli otomatik i20 verirler.

@İstanbulluu test tüketimi kaç lt gördünüz?

48 bin lira civarına, kazasız, benzinli otomatik, 3-4 yaşında hangi arabayı bulabilir? Hem de Türkiye gibi sedan araçların tutulduğu bir piyasada, sedan bir arabadan bahsediyoruz. Bence bulamaz.

Alayım kullanayım diyorsanız ve araçta içinize sindiyse Attrage gibi az tutulan araçlar çok uygun ve mantıklı. Alım maliyeti uygun. Muhtemelen bakım maliyetleri de uygundur. Eee Mitsubishi dediğimiz marka da öyle zırt pırt sorun çıkaran bir marka değil bildiğim kadarıyla. Bu paraya Hyundai almak isteseniz önceki kasa benzinli otomatik i20 verirler.

Teste çıkarken önce yakıtı sıfırladım, Çizgi mitsubishi maltepe çevresinde 5 km yolu 10 litre ortalama ili gittikten sonra, otobana çıkma talebimi ret etmediler. kırmadılar. yola çıktım. Eco ışığı yanar vaziyette, (gaza basma onanınıza göre sürekli ecoda gidiyor.) saate 80 km hızla maltepe 70 evler köprüsünden çevre yoluna girip, kartal köprüsünden bir sapak sonra geri dönerek gene 70 evler sapağından Çizgi, mitsubishiye vardım. Gösterge 6,6 litre idi.
Yine bildiğim tüm hyperliming tekniklerini uyguladım. ufaktan bir sollamada 6000 deviri gördüm.. 6,6 litre dahada düşerdi, düşecektide.

Tabii ki problem değil, sonuçta fikirlerimizi savunuyoruz :)
Bir kaç madde ile sıralayayım.
1. Ali, sedan araç istemediğini belirtmişti.
2. Limit olarak 55 bin TL belirtilmişti.
3. Performansının i10 ile aşağı yukarı aynı olması.

Ben bu aracı kesinlikle kötülemiyorum. Fiyat performans olarak en uygun araçlardan olabilir belki de. Ancak yukarıda saymış olduğum sebeplerden ötürü bu şekilde düşünüyorum.

Unutmadan, arabaya bindiğimde göstergede 18000 km yazıyordu. Sonra gaza basıp yola çıkınca km 40 k çıktı. İlanınıda 18000 km de araç diye yazmışlar. Oysaki aracın km si 40 k. O ilk ekrandaki bilgi servise olan kmyi gösteriyormuş. Ekspertizi yapan onu yazarak yanılmış..

Tabii ki problem değil, sonuçta fikirlerimizi savunuyoruz :)
Bir kaç madde ile sıralayayım.
1. Ali, sedan araç istemediğini belirtmişti.
2. Limit olarak 55 bin TL belirtilmişti.
3. Performansının i10 ile aşağı yukarı aynı olması.

Ben bu aracı kesinlikle kötülemiyorum. Fiyat performans olarak en uygun araçlardan olabilir belki de. Ancak yukarıda saymış olduğum sebeplerden ötürü bu şekilde düşünüyorum.
Hersey guzel hocamda performansi i10 dan kotu araba var mi :D varsa anca mobilet falandir yani.

Yarın avmlerde acık olan bir iki banka şubesine gidip avantajlı kredi oranlarını araştırcam.
Yine bu süreçte aldığım rakamları faiz oranlarını paylaşırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...