KAPALI 55000 tl kadar Otomatik Araç tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Mümkünse tork konverterli, otomatik 2014'den eski veya 50 binden fazla km yapmamış ise 2010dan eski olmayacak araba tavsiyelerinizi bekliyorum. Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinize açığım.

Yan çar aç abi sadece soru sorabilsinler ordan numaranı ver
Zaten satmaya niyetlisin abi farklı telefon yazarak ücretsiz ilan açma şansın yoksa 1 defaya mahsus ücretli ilan verebilirsin bence. Bir tarafta 35bin+ tl para bir tarafta 100 tl(kaç olduğunu hatırlamıyorum) var.
Bu da olur ama üyeliksiz takılan çok insan var. Öyle yapınca ulaşan az oluyor.

Bende öyle yapacaktım, ama önce bir arabam.com deneyim dedim. Sahibinden tekeli bitsin istedimde, işime yaramadı.
@Porsche süperB modellerinde hiç tork konverterli şanzıman yada evladiyelik dsg şanzıman modeli oldumu ?

Bu araba her nekadar 2006 olsada beni bayağı heyecanlandırdı. Şu almnaların en süper motoru 1,9 tdi var. Bunların milyon km yaptığını bilirim.
Sizce alınırmı.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...tes-sadece-190.000-km-de-full-555715684/detay
Abi seni üzer bu araba sen mümkün mertebe sıfır yada sıfıra yakın bak, arabanın kötülüğünden değil ama bu sınıf araçlar elin üstünde olcak hep sanayide tanıdık olcak bir iki tane sende bunlar yok çok üzerler seni türk sanayileri. Sanayi ekosisteminde en zayıf halka olursun

herhangi bir easytronic, dualogic vs almayın. Tork konvertörlü kararınız kesin olsun

Aldığım arabayı kredi ile alacağım için, en az 5 yıl kullanıp, hiç bir talihsiz arıza yaşamadan kullanmak istiyorum.
çok yakıyorsa biraz olsa tavizim var. param yokken arabaya binmem tasarrufum olur. ama teknik arızası olan bir arabayı kapımda yatırmak istemiyorum. Atmosferik kara düzen arabalar arasında tercih edeceğim. Ama bazı tekliflerde adamı kışkırttıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...