Honda Jazz içi baya geniş ve araba donanım dolu neredeyse c sınıfına giriyor 1.3 103 bg sanırım lpg uyuyor ve 6 hava yastığı,otomatik fren gibi güzel güvenlik donanımları var. Kötü yani biraz gergin.
Dacia Sandero 1.5 dci ile güzel yakıt verileri alınabilir ve rakiplerine göre ucuz bir araba ama arabada ucuz yani yalıtım,trim sesleri hakkında yorum yapamam bide easy-r dedikleri tek kavrama da sorun olabilir ama ne kadar ekmek o kadar köfte
Nissan pulsar 1.2 dig-t lpg uyumu nasıl bilmiyorum ama üst sınıf her zaman daha kalitelidir mantığı var bende ondan düşünürdüm
Ford Fiesta 1.6 105 bg powershift titanium ile alabilirsin. Sürüş keyfi gerçekten çok güzel bir araba herhalde yazdıklarımın arasından alacağım araba bu olabilir o da sırf sürüş keyfi için
ve bildiğim kadarıyla lpg ye de uygun tam bir genç arabası 3 günde 420 km kullandım eğer bir sorunuz varsa alabilirim
Fiesta ile yazdığım
test yazısınıda bırakayım belki okursunuz
Bayide pazarlık ile alabileceğiniz:
Dacia Sandero 1.5 dci edc bence tam acemilik atma hemde öğrenci arabası. Az yakar,arkaya kankalarını atabilirsin
dönüş çapı kısa yani park manevraları iyi,motora zaten diyecek bir şey yok ama tek sorunu fiyatı belki pazarlık ile istediğiniz fiyata düşebilirsiniz diye önerdim.