KAPALI 90 bin TL ye kadar araç tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
2,840
Marka
Audi
Beyler toplaşın bi hele, bana araba alıyok :)
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılacağı üzere 90 bin TL ye kadar araç bakıyorum. İkinci el 1-2 yaşına kadar, km si düşük olabilir arkadaşlar. Çünkü sıfıra bu vergilerden sonra para vermek istemiyorum açıkçası.

Segment olarak birşey düşünmedim. Aklımda Audi A3 var ama o bütçeye olur mu hiç bilmiyorum. 3-4 sene sonra satarken de fazla değer kaybetmeyecek bir model olursa iyi olur. Audi ler öyle mesela. En azından benim bildiğim kadarıyla.

Suanlik aklıma yazacak başka birşey gelmiyor. Sizler de bana soru sorup konuyu detaylandirirsaniz, yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

Şimdi şöyle bir şey var.Arabayı nasıl kullanacaksın?? Hep ş içi mi ne kadar km yapıcaksın bagaj ne kadar önemli?Arabanda ilk olmasını istediğin şey ne?Biraz daha açarsan süper olur o paralara ben de araba ararken çok kafa kurcalayıcı seçenekler oluyordu.Ne istediğini iyi belirlemen lazım dediğim gibi seçenek çok A segmentinden Suv'a kadar
Hocam aracı günlük her gün bir yere gidip gelmek için kullanmayacağım. Belki 3 gün otoparkta bile yatabilir. Annemi sağa sola götürme vs. tarzı şeylerde kullanacağım. Ben de dışarı hava almaya çıkarım. Tabi bunlar her gün olmayacak şeyler.

Bagajda çok büyük bir şey taşınmaz, sanmıyorum. Şanzıman olarak otomatik veya yarı-otomatik düşünüyorum. Hep hayalini kurmuşumdur. Navigasyonu olursa mutlu olabilirim. Olmazsa da telefonla idare edeceğim artık :) Bunun dışında orta konsolu odun gibi olmasa güzel olabilir. Göze hitap etsin.

Sunroof olsa da olur olmasa da. Elzem değil. Yakıt bakımından saçma sapan tüketimi olmasın. Azıcık totomuzu da rahat ettirsin :) Valla başka aklıma gelen bir şey yok. Sorarsanız cevap verebilirim.

Hocam 10 nisan da bende 95000 tl dizel otomatik cosmo sunroof insignia 2015 model 44000 km aldırdım. Arabadan çok memnun size de öneririm ama yakıtı 1.6 dizel için maalesef fazla 700km yakındır bizde kullanan kişi hiç dikkat etmiyor hatta kaç yakıyor diye sorduğum da nereden bakılıyor diye karşılık verdi o derece alakasız ama şuan 7.4 yakıyor ortalama hızı da 33 km. Çarşamba akşamı araba 1 aylığına bende kalacak o zaman her şeyiyle daha da detaylı bilgilendirebilirim.

Hocam 10 nisan da bende 95000 tl dizel otomatik cosmo sunroof insignia 2015 model 44000 km aldırdım. Arabadan çok memnun size de öneririm ama yakıtı 1.6 dizel için maalesef fazla 700km yakındır bizde kullanan kişi hiç dikkat etmiyor hatta kaç yakıyor diye sorduğum da nereden bakılıyor diye karşılık verdi o derece alakasız ama şuan 7.4 yakıyor ortalama hızı da 33 km. Çarşamba akşamı araba 1 aylığına bende kalacak o zaman her şeyiyle daha da detaylı bilgilendirebilirim.
Hocam Opellerin yan aynalardaki görüş olayı çok sıkıntılı. Bilmiyorum nedendir ama bu konuya da dikkat ederseniz çok memnun olurum.

Geçen gün çok temiz bir S60 bulmuştum gırtlak spec 85'e 40K kmde hemen önermek için arabayı bulmaya çalıştım her beğendiğim araba gibi o da 1 hafta olmadan galerilerin eline düşmüştür. Yakında koyarlar 10 fazlasına :(

Geçen gün çok temiz bir S60 bulmuştum gırtlak spec 85'e 40K kmde hemen önermek için arabayı bulmaya çalıştım her beğendiğim araba gibi o da 1 hafta olmadan galerilerin eline düşmüştür. Yakında koyarlar 10 fazlasına :(
Sırf o yüzden direk sahibinden olarak bakıyorum ilanlara. Galerileri es geçiyorum. Aradaki farkı arabaya harcarım daha iyi.

Hocam Opellerin yan aynalardaki görüş olayı çok sıkıntılı. Bilmiyorum nedendir ama bu konuya da dikkat ederseniz çok memnun olurum.
aynı zamanda 3 yıldır 1.6 sidi insignia kullanıyorum dediğiniz gibi görüş açılar zayıf arka camda yatık olduğunda oradan görüşte kötü. Cosmo donanımda bildiğim kadarıyla geri görüş,kör nokta gibi donanımlar var bunlar bir nebze bu konu da yardımcı olacaktır.

Sırf o yüzden direk sahibinden olarak bakıyorum ilanlara. Galerileri es geçiyorum. Aradaki farkı arabaya harcarım daha iyi.
Hocam bende hiç sevmiyorum gerçi onların da ekmek teknesi ama insanları mal yerine koyan tiplere benim nefretim.
Attığınız A3 Sedan hoşuma gitmedi bu araca bakabilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz ki bu galeriden, haklısınız ama şimdi bu adamların patlak araç satıp 3-5'in peşine düşeceğini sanmıyorum :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-x-clusive-audi-a3-1.6-tdi-415820072/detay

Son düzenleme:
A3 golf var piyasa arabası.Ama paşa gibi giderim diyosan S60 var.V40 var ama piyasada satanlara fazla nazlı pahalı satıyorlar. Mazda 3 var herşeyiyle mutlu eder az kalsın 0 alıyodum atmosferik.Hızlı satılır mı bilmem ama..Haa Crossover olarak 500x var 1.6 multijet dct şanzıman çok beğeniyor kullananlar.Kesin bir bak derim.Boş C-hr var var da var yav çok araba var yalnız fazla var:D

Hocam bende hiç sevmiyorum gerçi onların da ekmek teknesi ama insanları mal yerine koyan tiplere benim nefretim.
Attığınız A3 Sedan hoşuma gitmedi bu araca bakabilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz ki bu galeriden, haklısınız ama şimdi bu adamların patlak araç satıp 3-5'in peşine düşeceğini sanmıyorum :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-x-clusive-audi-a3-1.6-tdi-415820072/detay
Valla o fiyat biraz az geldi bana. O kilometreye o yıla bakarsak sanırım aracın ön tarafı bayaa bir girmiş. Önden giren araçtan hayır gelir mi onu da bilemem. Ama araç şekil duruyor. 100 beygirciğe neden 4'lü egzoz yaptırdıysa artık. Sanırım apaçiydi.

Valla o fiyat biraz az geldi bana. O kilometreye o yıla bakarsak sanırım aracın ön tarafı bayaa bir girmiş. Önden giren araçtan hayır gelir mi onu da bilemem. Ama araç şekil duruyor. 100 beygirciğe neden 4'lü egzoz yaptırdıysa artık. Sanırım apaçiydi.
Evet eski sahibi biraz hızlı birine benziyor :D Arayıp sormak lazım tabi illa ki indirimde yapacaklardır.
Biraz fazla şekilli şukullu bir araç bana göre ama Jeep Renegade'ler var dizel, şeker bir araba fena değil düşünebilirsiniz :)

@DouglasAdams reisin dediği gibi Volvo S60 veya V40 düşünmek mantıklı. Piyasası diğerleri gibi hızlı olmayan araçlarda denk geldiği zaman çok güzel fiyat-donanımdakiler düşebiliyor. Biraz pusuya yatmak lazım :D

Aslında bu bütçede benim gibi bir deliye soracak olursanız direk e90 3.20d alırdı :D :D

Evet eski sahibi biraz hızlı birine benziyor :D Arayıp sormak lazım tabi illa ki indirimde yapacaklardır.
Biraz fazla şekilli şukullu bir araç bana göre ama Jeep Renegade'ler var dizel, şeker bir araba fena değil düşünebilirsiniz :)

@DouglasAdams reisin dediği gibi Volvo S60 veya V40 düşünmek mantıklı. Piyasası diğerleri gibi hızlı olmayan araçlarda denk geldiği zaman çok güzel fiyat-donanımdakiler düşebiliyor. Biraz pusuya yatmak lazım :D

Aslında bu bütçede benim gibi bir deliye soracak olursanız direk e90 3.20d alırdı :D :D

Hocam Bmw lerin km si çok yüksek değil mi? İlla da bak derseniz bakabilirim. Fiyat-performans olursa neden olmasın :) Sizin gördüğünüz S60 düşerse eğer bakacağım. V40 larda özellikle bakmam gereken bir motor var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...