KAPALI 90 bin TL ye kadar araç tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
2,840
Marka
Audi
Beyler toplaşın bi hele, bana araba alıyok :)
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılacağı üzere 90 bin TL ye kadar araç bakıyorum. İkinci el 1-2 yaşına kadar, km si düşük olabilir arkadaşlar. Çünkü sıfıra bu vergilerden sonra para vermek istemiyorum açıkçası.

Segment olarak birşey düşünmedim. Aklımda Audi A3 var ama o bütçeye olur mu hiç bilmiyorum. 3-4 sene sonra satarken de fazla değer kaybetmeyecek bir model olursa iyi olur. Audi ler öyle mesela. En azından benim bildiğim kadarıyla.

Suanlik aklıma yazacak başka birşey gelmiyor. Sizler de bana soru sorup konuyu detaylandirirsaniz, yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

Hocam Bmw lerin km si çok yüksek değil mi? İlla da bak derseniz bakabilirim. Fiyat-performans olursa neden olmasın :) Sizin gördüğünüz S60 düşerse eğer bakacağım. V40 larda özellikle bakmam gereken bir motor var mı?
Yani temiz BMW bulmak özellikle de E90 gerçekten çok zor olanda ütopik fiyatlara satmaya çalışıyor sanki müzeye koyacağız. Bir kaç eksiği olsada o bütçede öyle yürüyüp konfor-yakıt olarak daha iyi bir araba yok benim için, direksiyonu fazla ağır olsada otoban sürüşlerinde inanılmaz hoşuma gidiyor. Riskli bir araç, 2 litre olması vergi konusunda da sıkıntı olabilir, ne arıza çıkaracağı ve bakım masrafları falan yani biraz kumar olabilir :D
Ben bakınıyorum temiz düşürürsem sizle paylaşırım.

Volvo 1.6 D2 dizel motorlar Ford ürünü genellikle yeterli bence performans olarak biraz gürültülü diyorlar ama bence gayet sessiz (Hilux'a bindiğimiz için öyle düşünüyor olabilirim), T3 motorlar daha yeni nesil gibi ama yakıt konusunda ne kadar üzer bilemiyorum.

Güzel bir araç mesela bu ama manuel için fiyat fazla istiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-advance-1.6-dizel-69.500-km-463094228/detay

Yani temiz BMW bulmak özellikle de E90 gerçekten çok zor olanda ütopik fiyatlara satmaya çalışıyor sanki müzeye koyacağız. Bir kaç eksiği olsada o bütçede öyle yürüyüp konfor-yakıt olarak daha iyi bir araba yok benim için, direksiyonu fazla ağır olsada otoban sürüşlerinde inanılmaz hoşuma gidiyor. Riskli bir araç, 2 litre olması vergi konusunda da sıkıntı olabilir, ne arıza çıkaracağı ve bakım masrafları falan yani biraz kumar olabilir :D

Volvo 1.6 D2 dizel motorlar Ford ürünü genellikle yeterli bence performans olarak biraz gürültülü diyorlar ama bence gayet sessiz (Hilux'a bindiğimiz için öyle düşünüyor olabilirim), T3 motorlar daha yeni nesil gibi ama yakıt konusunda ne kadar üzer bilemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-advance-1.6-dizel-69.500-km-463094228/detay

bu araba cok hoş yalnız

Hocam bana otomatik veya yarı-otomatik lazım :)

Hocam bana otomatik veya yarı-otomatik lazım :)
Tamamdır hocam, elimden geldikçe bende bakınacağım :) Sabırla aramak lazım piyasa çok enteresan satan çok istiyor satamıyor sürünüyor alacak olanın bütçesi kurtarmıyor genellikle enteresan bir döngü var :D
bu araba cok hoş yalnız
İç döşemesi için kaç ay bekledi acaba ilk kez gördüm fabrika çıkışlıymış birde :D Maşallah gırtlak ama Sunroof yok :(

Son düzenleme:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ine-full-donanim-55.000-km-de-453644955/detay

Açıklama da ''Ağır Hasar veya Pert Kaydı Yoktur'' yazıyor fakat sorgulayınca 8134 TL lik toplamda 2 adet kazaya karışmış. Açıklamayı da okuyan tertemiz araç sanacak. Boşuna çakal çukal demiyorum.

Edit: Fiyatı görünce de bayaa şaşırmıştım. Bu işte bir iş vardır deyip şaşırmayacaksın!!!

Hocam 8134 tl hasar kaydı büyük olasılık çamurluk veya farlar değişmiştir. Adam zaten ağır hasar kaydı filan yok diyor boyasız veya hasar kaydı var yok demiyor :D

Hocam 8134 tl hasar kaydı büyük olasılık çamurluk veya farlar değişmiştir. Adam zaten ağır hasar kaydı filan yok diyor boyasız veya hasar kaydı var yok demiyor :D
Hocam herşeyi yazması gerekir. En aşağı bölümde değişen yoktur ibaresi var. Herşey boyalı diyor.

Peki herşey boyalı ise kapı neden değişiyor?

Screenshot_2017-07-18-18-04-14.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...