Engelli raporuyla hangi aracı tavsıye edersınız askerı personel olduğum ıcın cok fazla km yapamam tercıhım sedan (hb tercıhlerıde göz önünde bulundururum) bütçe 100-110
Moderatör tarafında düzenlendi:
yılda 20 bin km den fazla yapmıyorsanız benzinli alabilirsiniz. fakat fazla km yapan birisiyseniz dizel almalısınız yakıt tüketimi bakımından daha avantajlıdır dizel.İndirimli haliyle 100-110 bin verebilirim biraz geniş bi araç tercih edebilirim yakıt konusunda ise dizel-benzin hangisini önerirseniz
veya 1.6 bluehdi eat6 active paket 3008 de var o sınırlardaPeugeot 3008 1.2 puretech access paket düşünülebilir 1.2 130 hp eat6 şanzımanlıbu arada alacağınız aracın ötv li liste fiyatının 200.000 TL'yi geçemeyeceğini unutmayınız.
Müsait oldugum ilk zamanda önerilerinize bakıcam teşekkür edermveya 1.6 bluehdi eat6 active paket 3008 de var o sınırlarda
Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla göçük sorunu oluyomuş galiba civic lerde tam bilmiyorum amacivic sedan bakabilirsiniz tabi son zamlardan sonra bakmıyorum fiyat listesine ne kadar bilemem
o konu çözüldü diye biliyorum hocam. bende bir dönem epey araştırdım civic ama maddi olarak imkanlar artık el vermeyeceğinden ben ikinci el binmeye devam edeceğim fakat alabilecek insanlara öneririm civic'iSosyal medyadan gördüğüm kadarıyla göçük sorunu oluyomuş galiba civic lerde tam bilmiyorum ama