KAPALI a4 satılıp yerine ne alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burningashes

Asfalt Kurutucu
46
selamlar arkadaşlar.

aracı alalı 2 ay oldu. araç 2013 model a4 2.0 tdi quattro 50 bin km de. herhangi bir kasisten geçtikten sonra aracın sol ön tarafından içinde bozuk para olan boş kutu kolanın sallanması gibi bir ses geliyor. benzetme garip oldu biraz ama tam anlamıyla bu şekilde ses. bunu herzaman da yapmıyor. her kasiste %50 şans. araç iki yetkili iki özel servis gezdi, her götürdüğüm yerde bir gece kaldı, dik rotlar - amortisörler- amortisör takozları değişti. hatta birkaç bişey daha değişti. bu ses gitmedi. ben de soğudum biraz araçtan.

bütçem aracın ederi kadar. alacağım araç arkadan itişli olmamalı. önden çekiş yada dört çeker olabilir. bu sebeple bmw almam söz konusu değil. bu araçtan sonra beni üzmeyecek, ikinci el ne alabilirim sizce? performans yakıt falan ikinci planda. asıl kriter konfor. suv yada sedan yada hb olabilir.

ya da macera arama mı dersiniz. sizlerin fikrini bir sorayım dedim.

saygılar

2 litre A4'den sonra 150 beygir A3 benzinli (var mı emin değilim) bile yetmez size...
öncelikle sana minnettarım arkadaşım. sakaryaya yolun düşerse yada ukraynaya, olur ki bişeye ihtiyacın olur her daim arkandayım. bugün benim sorunu halletti senin usta. teste bile çıkmadı, motor kulakçığındandır dedi, değiştirdi git dene şimdi dedi. harbiden ses mes kalmadı. söylediğin gibi biraz pahalı bir yer ama iki katını da isteseydi helal hoş olsun verirdim. araç değiştirmeme gerek kalmadı.

bu arada a3 1.0 tfsi yi de satın aldım. anneme hediye edeceğim.

herkese fikir ve önerileri için teşekkürler. iyi forumlar dilerim.

Yolumuz düşerse çayınızı içeriz inşAllah. Sıkıntınızı gidermiş olmanızdan memnun oldum bende. Açıkçası birazda rahatladım; eğer yapamadı falan deseydiniz mahçup olmuş olacaktım. Kazasız belasız kullanın. Audi candır.

Mazda 6 2.0 skyactiv-g otomatikler ikinci elde şu an 95 civarı, altı da var üstü de ortalama 95. Madem tüketim ikinci planda, konfor önemli, al abicim gitsin. Sorunuzluksa kralı var, performans ise kralı, konfor ise yine kralı var, şıklığından bahsetmiyorum bile. Hayatta üzmez seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...