Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alfisti diyemem kendime fakat 159 JTD modelini bir süre araştırdım (alacağımdan değil baba meteliğe kurşun atıyoruz) sanayiye gidip ustalara sordum kullananlara sordum ne menembişeydir a dostlar dediğimde ise üst üste kafa karıştırıcı yorumlar aldım
tamirci alma akraba oluruz kardeşim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez dedi
internette forumlarda nazik arabadır öyle yorulmaya pek gelmez yönünde bir söylenti
kullananların bir kısmı öve öve bitiremedi diğer kısmı aldığı güne rahmet okudu ; velhasıl kelam Alfa Romeo biraz sen, biraz ben ,biraz hepimiz aklımızın gönlümüzün bir köşesinde çok güzel araba alınır da binilirde dediğimiz fakat iş satın alma bölümüne geldiği zaman alternatiflere yöneldiğimiz bir çeşit kara büyü
Bana gelecek olursak 159'u dikiz aynasında görünce bilerek yol vermem biraz daha izlemek için
Brera her gün beni benden alıp duruyor. 159 ise yıllara meydan okuyor ve yaşlanmayacak aynı şekilde 156 da. Alfa severim. Ama guilietta nin iç mekani pek hoşuma gitmiyor onuda söylemeliyim.