Acaba alfisti kaç tane var burada?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alicanhaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 7-8 sene önce şirketten amcama dizel 159 vermişlerdi siyah. Bir kez binmeme rağmen adeta içime işledi alfa ruhu. Bunun gibi kendine has karakteri olan otomobillere ve markalara karşı büyük ilgi duyuyorum :D Zaten 159 dan indikten sonra yaptığım ilk şey ti paketli satılık ilanlarına bakmak olmuştu. Sonuç olarak şuan hiçbir alfa forumuna üye değilim ama potansiyel var :D

Son düzenleme:
Alfa Bir Efsanedir :cool: , Bence Bir Alfa Kullanmak Ayrıcalık :)

Alfisti denemez ama 3 aylık bir mito 155hp sahibiyim hiç aklımda yokken abim kanıma girmişti iyikide girmiş :)

Allah kazasız belasız kullandırsın hocam. @stan abi sen bir ara mito düşünüyordun ne oldu o iş? hatta ankarada bi tane bulmuştun.
Ankara'daki mito'ya editör arkadaşların aracılığıyla baktık ama araba bir türlü içime sinmedi, o sebeple almadım onu.

Ama hala aktif olarak mito arıyorum, kafama yatan denk gelirse inş alacağız.

Liseye giderken kapının önünde gördüğüm bi 147ye hayran hayran bakıp bi gün alıcam seni demiştim, önümüzdeki ay araba alacağım 1 aydır araştırıyorum ilk baktığım arabalar 147'ler oldu ama tamircilerden falan öyle şeyler söylediler ki değil 147 araba almaktan soğuttular. İlerde muhakkak alacağım yine ama şimdi limitler arabayı alıp bi de sanayiide masraf edebilecek kadar çok olmadığı için hayallerde kalacak sanırım...

detay

3 yil 2004 Alfa Romeo 156 TS Distinctive, 2 yil 2008 Alfa Romeo 159 JTD Distinctive kullanmis bir alfisti olarak Alfa Romeo nun cizgisinden tamamen uzak olan Mito ve Giulietta modelleri yuzunden baska markalara yonelmek durumunda kaldim. Ta ki, Giulia kendini gosterene kadar, hatta asagidaki makineyi almadan once Giulia QV almayi da cok dusundum. Ama en azindan 1-2 yas alsin arabayi bir gorelim diye dusunup vazgectim.

Ama sunu soylersem yanlis olmaz sanirim, hayatimda iz birakan tek araba 156 olmustur, surerken bu kadar keyif aldigim bir araba daha hatirlamam. Cok sukur iyi bir ikinci el denk gelmis, bende iyi baktim arabaya tabi. Bende oldugu sure icerisinde sadece kronik olan varyator sorun cikardi, onunda cozumu cok basit ve ucuz. Onun haricinde periyodik bakim disinda servise sadece cay-kahve icmeye, diger alfacilarla laflamaya giderdim.

amin hocam saolun :) 159 gördünmü dönüp birdaha bakarım @ucarozcan

Bu arada 159 u da es gecemem, bence dunyanin en yakisikli arabasidir. Bir cogu icini hic begenmez ama ben tam kalibinin arabasi oldugunu dusunurum. Eve giderken arabayi kitledikten sonra arkama bakmiyorum diyen yalan soyler (en az 2-3 kez) :D O da cok gucluydu ve mekanik hicbir sorun yasamadim fakat surus zevki 156 ile karsilastirilamaz :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...