Geçmiş olsun

hakikaten nazar var galiba. Boya işlerine sanayide gerçekten yetkiliyle nerdeyse aynı parayı istiyorlar ben de üç dört yerden fiyat aldım benzer şekilde 10-14 arası fiyat çektiler. Serviste de zaten 15000 TL tuttu. Benim tampon da aynı şekilde atmıştı, oturtunca oturdu braketlerinde bir şey yoktu kırılmamıştır inşallah. Allah beterinden saklasın
Ben bi yetkiliden de fiyat alıyım pazarlıkla benzer rakamlara gelirse orada yaptırayım daha mantıklı. Ben 30 civarı diye aklımda kalmıştı, ondan hiç sormadım bile.
İnşallah, teşekkür ediyorum, cümlemizi beterinden saklasın inşallah..
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Amin, cümlemizi inşallah. Teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun, geçtiğimiz haftalarda bana da akan trafikte arkadan hafifçe vurdular. Bende hem arka hem ön tampon için sanayiye bıraktım aracı. Sigortadan arka tampon boya işlemi için(sökmeli takmalı) 12k talep edildi ve onaylandı. Yer Kartal Sanayi.
Teşekkürler hocam, kartalda memnun kaldıysanız götürdüğünüz yer için iletişim bilgilerini alabilir miyim ?
Geçmiş olsun. Bir kaç ay önce Bostancı sanayide sormuş öğrenmiştim, parça boyama 7000 lira diye.
Hocam üstünde metalik olmayan boyalarda verdikleri fiyatlar öyle heralde. Üstünde boyatacaksam, söker kendim boyarım daha iyi..
Geçmiş olsun, sanayide kimse burnundan kıl aldırmıyor maşallah
Teşekkürler, maalesef öyle yetkili servis ile aynı fiyatlama yapıyorlar..
Sanayide boyacı mı olsaydık ya, mühendislik iyidir falan dedik de, konuşulan paralara bak
Sanayide olan, son 5 yılda az çok hesabını kitabını bilen usta evini, arabasını yazlığını dizdi burnundan kıl aldırmadan devam ediyorlar. Kimsenin parasında pulunda kazancında gözüm yok ama emek - fiyatlama konusunda sanayi sınıfta kalıyor.
Artık yeni olsun, düşük segment olsun, boş paket olsun ama yeni olsun kafasındayım..
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden korusun.
@Basri Amca
Teşekkürler hocam, ama maalesef korumadı..