Ben yakardim galiba arabayi hey masallah bir tam depo ile kac km gidiyor100 tlye çeyrek oynatıyor 75den fazla olabilir
Ben yakardim galiba arabayi hey masallah bir tam depo ile kac km gidiyor100 tlye çeyrek oynatıyor 75den fazla olabilir
Ben yakardim galiba arabayi hey masallah bir tam depo ile kac km gidiyor
1 nisanYA ALLAH BİSMİLLAH lpg ye 95kuruş indirim
Ekli dosyayı görüntüle 24871
Komik olmayan 1 nisan şakalarına ne yapacağımı sabah söylediydimgüldürmez
Artık herkes gibi 3 liraya alabileceğimYA ALLAH BİSMİLLAH lpg ye 95kuruş indirim
Ekli dosyayı görüntüle 24871
malesef artık herkes 3 liraya almayacakArtık herkes gibi 3 liraya alabileceğim
Şikayet etmek ne haddimize şükürler olsun her halimize...malesef artık herkes 3 liraya almayacak
Petrol fiyatlarının değişmesine bağlıyorum ben, genel bi ekonomik sıkıntı benceArkadaşlar bugün yine benzinde indirim bekleniyor.Şu 1 ay içerisinde tüm yakıtlara çok sayıda indirim ve arada da daha ufak oranlarda zam geldi.Sizce sebebi nedir? Bu kadar kısa aralıklarla fiyatların değişmesini neye bağlıyorsunuz?
Genel olarak petrol fiyatlarının düşüşüne bağlı türkiye içinde de yakıt fiyatları değişiyor şu dönemde indirim daha çok yapılsa da ufak artış düzenlemeleri de geliyor.Arkadaşlar bugün yine benzinde indirim bekleniyor.Şu 1 ay içerisinde tüm yakıtlara çok sayıda indirim ve arada da daha ufak oranlarda zam geldi.Sizce sebebi nedir? Bu kadar kısa aralıklarla fiyatların değişmesini neye bağlıyorsunuz?