Akaryakıt Fiyatları

Benzine 8 kuruş İNDİRİM
Motorine 6 kuruş ZAM diyorlar :D

Dizel arabanın mantığı kalmadığı gibi tüplü arabanın da mantığı kalmadı :D

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere LPG'de 98 kuruş indirim, benzinde 8 kuruş zam bekleniyor. LPG'deki indirimin pompa fiyatına yaklaşık 90 kuruş olarak yansıyacağı aktarıldı.

• Wow
Tepkiler: MertKaloglu
YA ALLAH BİSMİLLAH lpg ye 95kuruş indirim
WhatsApp Image 2020-04-01 at 18.00.22.jpeg

80 TL'ye depo fulledim. Daha bir ay önce 110 TL'ye doluyordu. 30 Tl tasarruf tek depoda. Allah bozmasın bu fiyatları.

Arkadaşlar bugün yine benzinde indirim bekleniyor.Şu 1 ay içerisinde tüm yakıtlara çok sayıda indirim ve arada da daha ufak oranlarda zam geldi.Sizce sebebi nedir? Bu kadar kısa aralıklarla fiyatların değişmesini neye bağlıyorsunuz?

Arkadaşlar bugün yine benzinde indirim bekleniyor.Şu 1 ay içerisinde tüm yakıtlara çok sayıda indirim ve arada da daha ufak oranlarda zam geldi.Sizce sebebi nedir? Bu kadar kısa aralıklarla fiyatların değişmesini neye bağlıyorsunuz?
Petrol fiyatlarının değişmesine bağlıyorum ben, genel bi ekonomik sıkıntı bence

Genel olarak petrol fiyatlarının düşüşüne bağlı türkiye içinde de yakıt fiyatları değişiyor şu dönemde indirim daha çok yapılsa da ufak artış düzenlemeleri de geliyor.
Petrol fiyatlarının düşük kalması çok uzun sürmez muhtemelen.

Benzine 14 kuruş indirim var yarın.. Alıcaklar alsın daha sonrasında yine zam gelicek bilginize. LPG'yi 1 ay önceden söylemiştik zaten lpg daha 1 ay böyle sabit fiyat devam eder..