Akaryakıt Fiyatları

PÜİS, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası
AKARYAKIT FİYATLARI

Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 26 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 15 kuruş, Gaz yağında 15 kuruş indirim beklenmektedir. Motorinde ise 25 Nisan 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir.

:)
15 değil, 14 kuruş gelmiş :p

BENZİN VE GAZYAĞINDA İNDİRİM

Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 26 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 14 kuruş, gazyağında ise 16 kuruş indirim meydana gelmiştir.

AKARYAKIT FİYATLARI

Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 26 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 15 kuruş, Gaz yağında 15 kuruş indirim beklenmektedir. Motorinde ise 25 Nisan 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir.

:)

Ordaki Gaz kelimesini görünce bir an bir rahatlama geldi, fakat yağınıda peşi sıra okuyunca bozuldum :(

Pazar günü 2,36'dan aldım gazı. Daha uygun'a alan var mı İstanbul'da?
Km açısından sıkıntı yok, bir depo ile aynı miktar gidiyorum...
290 km için 56,80TL ödedim.
Benzin harcamam minimum, soğuk motor çalıştırdığıımda max 500 metre sonra gaza geçiyorum.

Herkese günaydın :)

AKARYAKIT FİYATLARI

Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 27 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 12-14 kuruş civarında indirim beklenmektedir. Benzin grubunda ise 26 Nisan 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir.

@DuzboruDownpipe

MOTORİNDE İNDİRİM

Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 27 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunun pompa satış fiyatında 13 kuruş indirim meydana gelmiştir.

13 kuruş geldi, dev indirim. Patron çıldırdı

depomda boşalmaya başlamıştı iyi denk geldi.gerçi ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler...

La bu benzinli araba kullananlar ne etti size??.. (Ağlamıyorum gözüme indirim beklenmemektedir yazısı kaçtı)

AKARYAKIT FİYATLARI

Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 03 Mayıs 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 11 kuruş Oto gazda 10 kuruş indirim beklenmektedir. Motorin grubunda ise 02 Mayıs 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir.