Samimiyetsiz insanlar. Brent son 1 haftada %23 değer kaybetti. Halen kulak arkası yapıyorlar.
Onların be...Samimiyetsiz insanlar. Brent son 1 haftada %23 değer kaybetti. Halen kulak arkası yapıyorlar.
Döviz kurundan çok bunu takip ediyorum. Benim hesaplarıma göre mazot 17.5 18 arasına inmeli bu aşama için. Kör, sağır, dilsizi oynuyorlar sürekli. Öğrenciler, üniversiteliler,Onların be...
Döviz kurundan çok bunu takip ediyorum. Benim hesaplarıma göre mazot 17.5 18 arasına inmeli bu aşama için. Kör, sağır, dilsizi oynuyorlar sürekli. Öğrenciler, üniversiteliler,
işçiler protesto yapardı normalde. Maalesef o ruhu da öldürdüler.
Harbi yazık bize , tutuklanırız , bir şey olur korkusuyla ses bile çıkaramıyoruz ne zaman bu hale geldi bu CUMHURİYET...
Ekli dosyayı görüntüle 38924 Ekli dosyayı görüntüle 38925
Ha bu arada 23.06 dan alıyorum ben litresini normal düz motorinin...
vallahi milletçe yorulduk abim. o derece bittikDöviz kurundan çok bunu takip ediyorum. Benim hesaplarıma göre mazot 17.5 18 arasına inmeli bu aşama için. Kör, sağır, dilsizi oynuyorlar sürekli. Öğrenciler, üniversiteliler,
işçiler protesto yapardı normalde. Maalesef o ruhu da öldürdüler.
Maalesef abi. Böyle yapmalarının nedenini şuna bağlıyorum. Eğer mazot 15 16 civarına inse uluslararası dengelerde düzelme oldukça brent petrol daha düşecek. Bu da yine indirime gitmeye neden olacak. Halbuki bizim insanımız çabuk alışır. 1.5 sene önce 5 lira olan motorin şuan 15 olsa davul zurna eşliğinde halay çekerler. Kimsenin aklına 5 olduğu gelmez ama. Bana soracak olursanız 5 bile çok fazla ama o da başka günün konusu olsun.vallahi milletçe yorulduk abim. o derece bittik
EPDK başkanı, EPGİS'in zamları duyurmasının yasal olmadığını ve bununla ilgili hukuki mercilere başvurduklarını söylemişti.Mazota 2 küsür indirim yapılmış ama epgis duyuru yapmadı galiba niye aceba
SaplaaaaEPDK başkanı, EPGİS'in zamları duyurmasının yasal olmadığını ve bununla ilgili hukuki mercilere başvurduklarını söylemişti.
Şimdi nereden öğreneceğiz?
Benzinlitre kullanıyom ben değişken lpg fiyatları için, bildirim de geliyo indirim zam gibi şeylerdeŞimdi nereden öğreneceğiz?
Bu gece Benzine 62 krş, motorine 1 tl indirim varmış@alfhonso Yeni havadis yok mu ?
Bu gece Benzine 62 krş, motorine 1 tl indirim varmış
benzinlitre uygulamasından bildirim geliyor bugün de 1.60 civarı iki yakıta da var deniyorBugün zam yada indirim var mı?
epgis harici yakıt fiyatlarındaki güncel zamları veya indirimleri nereden ögrenebiliriz bilen var mı?
benzinlitre uygulamasından bildirim geliyor bugün de 1.60 civarı iki yakıta da var deniyor