2 aya yakın süredir mi6 kullanıyorum kasmayı bırakın herhangi bir hata bile almadım. Yağ gibi akıyo maşallahSdn de kamera arayüzü felan kasıyor denmesinin yalancısıyım. Yoksa hiç canlı xiomi görmedim![]()
Kullanıcı olarak bunu söylemeniz 10 dk lık testi çeken adamın fikrinden daha kıymetli benim için2 aya yakın süredir mi6 kullanıyorum kasmayı bırakın herhangi bir hata bile almadım. Yağ gibi akıyo maşallah![]()
1.5 yıl olmak üzere 2 kez WhatsApp crush dump hatası dışında hata almadım. Donma takılma nedir bilmeyen cihaz yapmışlar. Miui kadar temiz çalışan az arayüz vardır. Saf Androide çok yakın ancak saf androiddeki hataların hiçbiri yok.2 aya yakın süredir mi6 kullanıyorum kasmayı bırakın herhangi bir hata bile almadım. Yağ gibi akıyo maşallah![]()
Aslında Apple'ın yenilenmiş olanları baya ucuz fiyata gidiyor hemde baya güvenilir oluyor ama maalesef Amerika' da satıyorlarGüvenemem bu telefonlara
0 z5 hepsiburadada 1479.Dual sim diye geçiyor ama özellikleri z5 ile ayni sadece çift simli olması farklı ve sony turkiye garantili.1479 tl ye alınır bence.2.ele pek güvenemiyorum.Bu kadar bilen varken sorayim: Z5 compact hala alinir mi? İkinci elleri cok ucuz 1000 falan
Telefon 2015 in telefonu.Android 8.0 Oreoyu alacak yüksek ihtimal.İşlemcisi orta güçte Snapdragon 810.Isınma sorunları Nougat ile halledildi deniyor.Bence alınır hala.Compact daha cok hosuma gitti normali cok buyuk. Ama eski bi model, mantikli mi simdi almak?
Çoğu telefon polikarbondan uretiliyor artık.Camın ve ya metalin hissini veremiyorlar.Benim SE buz gibi metal mesela bayılıyorum o özelliğinePeki malzemesi guzel telefon ne var?
Cevap iphone ama ucuz degil artik. Ya da ben fakirim. Samsung mamsung cok plastik sevmiyorum oyle. Cam olsun metal olsun kisin soguk olsunne var oyle telefon iphone'dan baska?
Lenovo p2 ye bakabilirsin metal kasa ama 5.5 inç full HD amoled ekran var biraz büyük yani sana hocam fiyatı 1.500 lira vatanda. Bu arada pili de 5100 mahPeki malzemesi guzel telefon ne var?
Cevap iphone ama ucuz degil artik. Ya da ben fakirim. Samsung mamsung cok plastik sevmiyorum oyle. Cam olsun metal olsun kisin soguk olsunne var oyle telefon iphone'dan baska?
Lenovo p2 ye bakabilirsin metal kasa ama 5.5 inç full HD amoled ekran var biraz büyük yani sana hocam fiyatı 1.500 lira vatanda. Bu arada pili de 5100 mah
Geçen 3 gün gitti hayvan gibi kullanmayapil pil değil powerbank![]()
Bilimum metal HTCPeki malzemesi guzel telefon ne var?