Akıllı Telefon Seçmem konusunda yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani özünde bahsettiğim mesele arayüz rafineliği. Room rootla bambaşka bir dünya kurabilirsiniz androidle ve bu noktada işlemci vs çok önemli olabirilir ancak yapamıyorsanız uğraşacak bilginiz yoksa bence arayüzü iyi bir telefon seçin.

2 aya yakın süredir mi6 kullanıyorum kasmayı bırakın herhangi bir hata bile almadım. Yağ gibi akıyo maşallah :D
1.5 yıl olmak üzere 2 kez WhatsApp crush dump hatası dışında hata almadım. Donma takılma nedir bilmeyen cihaz yapmışlar. Miui kadar temiz çalışan az arayüz vardır. Saf Androide çok yakın ancak saf androiddeki hataların hiçbiri yok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar bilen varken sorayim: Z5 compact hala alinir mi? İkinci elleri cok ucuz 1000 falan
0 z5 hepsiburadada 1479.Dual sim diye geçiyor ama özellikleri z5 ile ayni sadece çift simli olması farklı ve sony turkiye garantili.1479 tl ye alınır bence.2.ele pek güvenemiyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki malzemesi guzel telefon ne var?

Cevap iphone ama ucuz degil artik. Ya da ben fakirim. Samsung mamsung cok plastik sevmiyorum oyle. Cam olsun metal olsun kisin soguk olsun :) ne var oyle telefon iphone'dan baska?

Cevap iphone ama ucuz degil artik. Ya da ben fakirim. Samsung mamsung cok plastik sevmiyorum oyle. Cam olsun metal olsun kisin soguk olsun :) ne var oyle telefon iphone'dan baska?
Çoğu telefon polikarbondan uretiliyor artık.Camın ve ya metalin hissini veremiyorlar.Benim SE buz gibi metal mesela bayılıyorum o özelliğine :D Yapılsın satıcam z5 alıcam bozuldu çünkü :) Samsung A serileri camdan onların kasa kalitesi iyi bence.2.el s7 bakılabilir kasa kalitesi gayet iyi.Z5 ve Z5 compact cam kaliteleri gayet iyi.Htc 10 alınabilir hepsiburadadan 1860 tl ye ithalatçı garantili.F/p olarak güzel telefon ön kamerasında da ois desteği var.Seçenek çok kısacası :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lenovo p2 ye bakabilirsin metal kasa ama 5.5 inç full HD amoled ekran var biraz büyük yani sana hocam fiyatı 1.500 lira vatanda. Bu arada pili de 5100 mah

Son düzenleme:
LG v30 <3
yılın en iyi telefonu diyorlar ama bakalım inşş kronik sorunu çıkmaz :D
141087-phones-feature-lg-v30-release-date-rumours-and-everything-you-need-to-know-image1-aoruszh7db.jpg

fee06bfd34195a41d85514bbcdfc16dfd2e722e9.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...