Alfa GIULIA Fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metinm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metinm

Profesör
73
Pahalı olmuş azcık....
Gıulıa.jpg

bu nedir be hocam... jaguar'dan pahalı. seviyoruz ama abartı olmuş fiyatlar. @sinan abi kullandı o daha iyi yorumlar ama bence o kadar da etmez..

İlk Sahibinden Temiz 0 Gibi Kokusu Üstüne Böbrek.
Kazası ,Belası ,Kaydı Yoktur , En Yakın Sosyal Güvenlik Kurumundan Yada En Yakın Sağlık Kuruluşundan Teyit Edilebilir.
Pazarlık Sünnettir. Pazarlık , Böbrek Başında Yapılır.
Yorulmamıştır Bakımları Yerinde Ve Tamdır. Bilgi İçin ; Uzm. Dr. C**** R******
Alıcının Masraflarını Ben Karşılıyorum Gelin Gör Zaten Alacaksınız.
Fiyatım 700.000TL 'dir , Takas Düşünmüyorum.
Garantisi Devam Ediyor.
İlgilenenler Mesaj Atarsa Dönüş Yaparım. Teşekkürler.

Hocam simdi bu arac tam olarak hangi segment eğer d+ ise evet yine biraz pahalı ama aman aman pahalı denemez sonuçta 2.0 motor vergi unsuru da var.Ama sonuç olarak bence bi 20-30k fazlası var

Motor 2.0'a çıkarsa bu fiyatlar normal. Hele daha da üstüne çıktı mı, x2 'yi gözden çıkarttırıyor vergi sistemimiz. Motoru 1.6 olsa fiyatlar 130k-140k civarı olurdu.

Görselde ismi geçen Ertan bey eğer bir Alfa Romeo çalışanı ise, başı çok ağrır.

Bir kere bizim memlekette 2.2 motor satmaz. 2.0 da benzinli hem yakar hem de benzin fiyatları belli 2.0 da satmaz. Belki 2.9 luğu alanlar çıkar.

200-220 arası veloce gelirse bir sene daha beklerim krediye bile girerim diyordum ama tam bir hayaller vs hayatlar oldu. Geldiği fiyata 4.30 xdrive m sport'u bırakıyolar bayilerde daha aşağı bir fiyatta E200 AMG var hem de üst klasman, bu oturmuş rakiplerin karşısında işi bayağı zor olur ki bir alfa seven beni bile pek cezbetmedi rakamlar, halk genelini hiç cezbetmez anca koyu alfisti birkaç kişi alır bizim de görünce dibimiz düşer. Videolarda 180 civarından başlayacağı söyleniyodu o da yalan oldu demek ki, heralde kurdan falan kaynaklanıyor olsa gerek standart sebep olan devletin vergi dolandırıcılığı dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...