Alfa Romeo 156- ALF38

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neyse o zaman inş elin rahatladığında istediğin gibi birşey bulursun inş :) herşey bi tarafa şu bile insanı heyecanlandırıyor değil mi? Tutku budur işte :)
"RUHUMUZ OLMADAN HEPİMİZ BİRER MAKİNEYİZ"

aynen öyle, piyasası çok iyi olan herkesin bildiği gördüğü tanıdığı değil, her görenin sorduğu merak ettiği hiç binmedim ama çok hoşuma gidiyor dediği Ruh'u olan bi arabaya sahibim, gerçekten mutluluk veriyor

DdG1ql.jpg

ER2LMq.jpg

29Pd4N.jpg

ZEn6Rk.jpg

oky5l7.jpg

Araba tozluydu benim canım çok sıkılıyordu falan filan babamla dolaşmaya çıktık. Öyle bi iki foto çektim, son iki sayfadaki gazla atayım buraya da dedim :)

Eyvallah gözüm sağolasın, zenfone 2 ile gün ışığında otomatik modda takılmacalar işte :D
Su pencerelerdeki ruzgarliklar gercekten yakismiyor ama, 3. foto da cok gozumu tirmaladi, birde o "Giugiaro" abimizin adinin yazdigi amblemin uzerinde ejderhaya benzeyen seyin yerine eminim bi 4 yaprakli yonca gelir :D
Sekil 1A. (Tuh ya sansa bak yine ayni jant cikti karsimiza QV yoncasini gosterelim derken :p )
Screen Shot 2017-07-22 at 09.44.03.png

Bir de on tamponun acil boyaya ihtiyaci var, hic olmadi rutus !!!

Edit: Bu arada arabanin en sevdigim detaylarindan birisi de arka kapi acma koluydu, cogu bulamazdi, coupe zannederdi hatta arabayi. Acilis sesi de cok guzeldir, toktur, offf of :D

Son düzenleme:
Su pencerelerdeki ruzgarliklar gercekten yakismiyor ama, 3. foto da cok gozumu tirmaladi, birde o "Giugiaro" abimizin adinin yazdigi amblemin uzerinde ejderhaya benzeyen seyin yerine eminim bi 4 yaprakli yonca gelir :D
Sekil 1A. (Tuh ya sansa bak yine ayni jant cikti karsimiza QV yoncasini gosterelim derken :p )
Ekli dosyayı görüntüle 8392

Bir de on tamponun acil boyaya ihtiyaci var, hic olmadi rutus !!!

Edit: Bu arada arabanin en sevdigim detaylarindan birisi de arka kapi acma koluydu, cogu bulamazdi, coupe zannederdi hatta arabayi. Acilis sesi de cok guzeldir, toktur, offf of :D

asdfaf arka kapı kolu bende de öyle ya, herkes şaşırıyor. ön kapı kollarını hiç sevmiyorum yalnız, murat 124 kapı kolu gibi :D

Ön tampon arka tampon vs bi kaç rütuş noktası var, boşluk zaman bekliyorum valla inan arabayı göremiyorum bile aldığımdan beri 2nci defa keyif yapabildim desem yeri :)

o ejderyaa mıdır nedir ben de bilmiyorum sökecem o aklımda da bi yonca alayım ondan sonra :D

Abi Allah affetsin bugün senin için duzboruyla arabanın birinin jantları uçuracaktik . Tam takozlari hazirladik krikoyu vurucaz arabanın alarmı ötmesin mı ? Bizde kactik napalim .

Senin jant işi bize dert oldu abi hallet şu işi :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi Allah affetsin bugün senin için duzboruyla arabanın birinin jantları uçuracaktik . Tam takozlari hazirladik krikoyu vurucaz arabanın alarmı ötmesin mı ? Bizde kactik napalim .

Senin jant işi bize dert oldu abi hallet şu işi :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asdfadsf yapmayın öyle şeyler :D Bugün kendi jantlarıma bi satıcı değiştirici gözüyle baktımda jantlarım güzel değiştirmeycem, babama sordum bi bahsi geçen jantları da gösterdim benim jantlar daa güzel :p

Herkese merhabalar ,Bi süredir konuya yazmadığımı farkettim. Bu haftasonu ailemle birlikte Sakarya&Karasu'ya bi arkadaşımın düğünü için gittim. Arabayı babam kullandı hep, bi ara uygun yolu bulunca denedik, sonuç fotoğraftaki gibiydi. Daha düz bir yolda daha da gideceğini net bi şekilde hissettirdi.

8dJ3YA.jpg

160 & 170le virajlara giriyoruz ve hiç bir şekilde sıkıntı yaşamıyoruz. Daha da üst limitlerde zorlanmayacak hissi veriyor. good year egp'lerin (3 kanallı da olsa) etkisi de oldukça fazla. Yüksek süratlerde viraj kasmak şımarttı, 30 tabelası olan bi viraja da 130la girmeye kalkınca ufak bi sıkıntı yaşadık (köprü çıkışı fazla keskinmişşşşş) ama olsundu hakem oynayın dedi, biz de oynamaya devam ettik :p

Yakıt olarak şehirdışı lpgde 100 kmde 10 litre yakıyoruz. Şehir içi bu rakam 13 14lerde ve bu rakam düşük sayılmaz ancak taunus sonrası bizde bayram havası :)

Arabanın sevmediğim tek yönü var, Farları. Nasıl iştir nedir anlayamıyorum kısalarda farlar ayarsız, biri aşağı biri yukarı bakıyor gibi sanki ama babam daha önce rot balansçıda 2 defa ayar yaptırdı. Kısa far ampullerini philips % 110luklarla değiştirdim , sıkıntı devam ediyor.
Yarın öğleden sonra cuma günki nöbetim sonrası istirahat izninde olacağım. Elektrikçiye gitmeyi planlıyorum. Geçtiğimiz hafta arabaya yine talip çıktı. Aslında cazip bi teklif aldım ama vermeyeceğim dedim, reddettim. Satmak istesem böyle rahat bulamayacağımdan da eminim ama olsundu, seviyorum alf38'i :)

Taunus hala çıkamadığı için ve benim iş yoğunluğum oldukça fazlalaştığı için arabayla fazla haşırneşir olamıyorum, bu sebeptendir ki konuya da pek bir şey yazamadım. Taunus konusu da sinirlerimi bozmuştu, cumartesi günü boyaya gitti sonunda yarın bi gidip bakacağım, o konuya da güncelleme gelecek :)

20882760_1446283605462535_8037750610695943961_n.jpg

Düğüncü spec #alf38 :)

Edit: Ekrandaki uyarı ışığını soracak arkadaşlar için belirteyim. Babamın kaportacı arkadaşı hangi akla hizmetse bu airbag kilidini kapatalım şehir içinde bişi olmaz zaten sen iyi şoförsün olurda patlarsa çok masraf olmasın demiş. Cinlerim tepeme çıktı, açtım geri. Işık söndü.

Son düzenleme: