Bence mükemmel durur arabanın rengi gri altında çok daha güzel gözükür ateş eder ateşş
Ratatata üfffff fena fena [emoji173]️[emoji173]️[emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji964][emoji964][emoji964]
Bence mükemmel durur arabanın rengi gri altında çok daha güzel gözükür ateş eder ateşş
Ratatata üfffff fena fena [emoji173]️[emoji173]️[emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji964][emoji964][emoji964]
foruma kalp yonca ve f1 aracı getiren adam gibi adamlar
Bu arada baktım lastikler o kadar da pahalı değilmiş, tanesi 160 tl.
Bence bi ara, fiyat sor, hatta lastiksiz sor, 800 e fln indirebilirsen hemen yapış
ıııhhhh çok fena açıldım kıpraşamıyorum hiç bi yere, dursun şimdilik aman aman )) Babam söver zaten yeter diye
Neyse o zaman inş elin rahatladığında istediğin gibi birşey bulursun inş herşey bi tarafa şu bile insanı heyecanlandırıyor değil mi? Tutku budur işte
"RUHUMUZ OLMADAN HEPİMİZ BİRER MAKİNEYİZ"
Hesap açalım herkes 30 ar lira gonderse 50 kişilik işimiz var . Biter .
Kaçırma Müdürüm .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son fotoğrafa 2 kat eridim.
Araba tozluydu benim canım çok sıkılıyordu falan filan babamla dolaşmaya çıktık. Öyle bi iki foto çektim, son iki sayfadaki gazla atayım buraya da dedim
Son fotoğrafa 2 kat eridim.
Allah nazarlardan saklasın.
Su pencerelerdeki ruzgarliklar gercekten yakismiyor ama, 3. foto da cok gozumu tirmaladi, birde o "Giugiaro" abimizin adinin yazdigi amblemin uzerinde ejderhaya benzeyen seyin yerine eminim bi 4 yaprakli yonca gelirEyvallah gözüm sağolasın, zenfone 2 ile gün ışığında otomatik modda takılmacalar işte
Su pencerelerdeki ruzgarliklar gercekten yakismiyor ama, 3. foto da cok gozumu tirmaladi, birde o "Giugiaro" abimizin adinin yazdigi amblemin uzerinde ejderhaya benzeyen seyin yerine eminim bi 4 yaprakli yonca gelir
Sekil 1A. (Tuh ya sansa bak yine ayni jant cikti karsimiza QV yoncasini gosterelim derken )
Ekli dosyayı görüntüle 8392
Bir de on tamponun acil boyaya ihtiyaci var, hic olmadi rutus !!!
Edit: Bu arada arabanin en sevdigim detaylarindan birisi de arka kapi acma koluydu, cogu bulamazdi, coupe zannederdi hatta arabayi. Acilis sesi de cok guzeldir, toktur, offf of
Ortadaki olan tam wallpaper yapmalık olmuş haaa .
Araba tozluydu benim canım çok sıkılıyordu falan filan babamla dolaşmaya çıktık. Öyle bi iki foto çektim, son iki sayfadaki gazla atayım buraya da dedim
Ortadaki olan tam wallpaper yapmalık olmuş haaa .
Abi Allah affetsin bugün senin için duzboruyla arabanın birinin jantları uçuracaktik . Tam takozlari hazirladik krikoyu vurucaz arabanın alarmı ötmesin mı ? Bizde kactik napalim .
Senin jant işi bize dert oldu abi hallet şu işi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asdfadsf yapmayın öyle şeyler Bugün kendi jantlarıma bi satıcı değiştirici gözüyle baktımda jantlarım güzel değiştirmeycem, babama sordum bi bahsi geçen jantları da gösterdim benim jantlar daa güzel