soldaki aşağı sağdaki yukarı mı bakıyor?biri aşağı biri yukarı bakıyor
soldaki aşağı sağdaki yukarı mı bakıyor?biri aşağı biri yukarı bakıyor
soldaki aşağı sağdaki yukarı mı bakıyor?
O her arabada var. Karşıdan geleni rahatsız etmemek için.yeapp aynen öyle
O her arabada var. Karşıdan geleni rahatsız etmemek için.
Ampülün gücü azalmış olabilir mi? Eğer öylese değişir değilse mekanizma da bir sıkıntı vardır.yok onu biliyorum bu baya kötü, sağ taraf 10 metreyse sol taraf 2 metre yani öyle söyleyeyim, epey sinir bozucu
Korkum şu ki sol farda çizikler var, solmuş haldeydi kendim parlattım pasta cila zımpara vs ama halen çizikler duruyor, değişecek demezler inşallah
Ampülün gücü azalmış olabilir mi? Eğer öylese değişir değilse mekanizma da bir sıkıntı vardır.
yok hacı demin yazmıştım sanırım, philips %110luk taktıralı bi ay olmadı daha
bende arabanın anahtarını değişeli 1 ay olmadı ama araba ilişkimizi taze tutmak için yine bozuldu
Ben 3 kere pil değiştim 4. anahtarı ama yine bozuldu artık umudumu kaybettim inş seninki çözülür.ahahah geçmiş olsun bu sefer kesin çözüm olur umarım, ben de yarın bi baktıracağım hoşnut değilim farlardan )
Alfalar ve Fransizlar bu konuda birbirine benzer Hakan abininki her zaman taze kalacakti ama gidip temizini aldibende arabanın anahtarını değişeli 1 ay olmadı ama araba ilişkimizi taze tutmak için yine bozuldu
Buna ilişkiyi taze tutmak için arabanın yaptığı sürprizler diyoruzAlfalar ve Fransizlar bu konuda birbirine benzer Hakan abininki her zaman taze kalacakti ama gidip temizini aldi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 3 kere pil değiştim 4. anahtarı ama yine bozuldu artık umudumu kaybettim inş seninki çözülür.
Alfalar ve Fransizlar bu konuda birbirine benzer Hakan abininki her zaman taze kalacakti ama gidip temizini aldi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anahtarı sokunca kilit yerine bir kere daha aşık oldum picassoyaBuna ilişkiyi taze tutmak için arabanın yaptığı sürprizler diyoruz
nostaljik bir hava katıyor demiAnahtarı sokunca kilit yerine bir kere daha aşık oldum picassoya
Old scholl diyelim daha cool oluyornostaljik bir hava katıyor demi
O aynaların sesi anlayamazsınızOld scholl diyelim daha cool oluyor
Bütçeyi toparlayabilirseniz Bi-xenon olmasada mercekli xenona çevirseniz görüşünüzü kat kat artıracaktır. Orjinal farlar sanırım 800 TL civarında birşeydi. Hem açtırmışken iç-dış güzelce temizlenirde.. Bi-xenon için 1000TL, mercekli xenon için 300-400 TL arasında yapan birçok yer var. Tabiki önemli olan bir kere yaptırıp sağlam yaptırmak ancak farları söküp İlker Kemal'e göndermek gibi bir şansınız düşük olasılıktır diye tahmin ediyorum. Varsa tanıdığınız, güvendiğiniz bir usta kesinlikle mercek ve xenon ikilisini düşünün derim. Muayeneye giderkende halojen takarsınız.