Herkese merhabalar, son khk sonrası 3 gündür mesaii yaptığım için arabaya son yapacaklarıma bi türlü bakamamıştım. Bugün izinliydim şükür, Önce far ayarıyla işe başladım. @CenkGs uyarmıştı bende elektrikçiyi uyarmıştım ama ampulü düzgün takmamış, bu yüzden rezaletmiş farlarım. Başka bi ustaya gittim, sonrasında rot balanscıya gittim far ayarı yaptırdım. Gece vakti çıktığımda belli olacak esas ama yapılan ayarlar vs daha iyi olacağı hissiyatı verdi. Bu akşam çıkamam sanırım ama çıktığımda bakacağım.
Sonrasında kaportacıma gittim, rüzgarlıkları söktüm. Önce kapı direklerinin karbon kaplamalarını yaptım. El işinde ciddi anlamda iyi değilim, ince işçiliği pek beceremem. Sağ taraf on numara oldu ama sol taraf ıııh, ufak tefek kusurlar var. Bi kaç ay sonra tekrar söker kaplarım ben onu aynaların birleşim yerindeki siyah plastik kısım ile arka kapı kollarının plastiği çok kötü duruyordu. Kaportacı abim sprey siyah boyayla boyayalım dedi. Yok olmaz yapmayalım etmeyelim derken babamla birlik olup kandırdılar beni, iyi ki de kandırmışlar parladı yav Krom çıtaları da yabıştırdım. bi güzel oldu.
Sıradaki işlem ise cam filmleri olacak, yan kapı filmleri rezalet haldeydi. İlk fırsatta yenilerim diyordum. Bugün farkettim arka camda da film varmış, ama yok gibi olmuş
Şimdilik biraz durulacağım, taunusun çıkmasını bekliyorum. Sonra aklımda ufak tefek bazı değişikler daha var
Teşekkürler herkese