Arkadan kazasız dedemin sembolüne ışıkta vurdular. Arka tampon söküldü 2 gün eve gidemedim. En son enişte yolda görmüş de dedemin hala haberi yok tüm yenilmezler biliyor olayı
Müdürüm torpidoyu söktürmekle hayatının hatasini yaparsın , her saniyede elektrikçiyi anarsın .
O niyeymis :/bu cevabı herkesten beklerdim ama senden asla asdfasdf
O niyeymis :/
Hacit arabayi komple boyat demiyorum boyayi incelt dediydim en kotu.olm senin şu forumda verdiğin izlenime göre araba komple boyanabilir, ama oje ney laaağnnnnnnnnn
Hacit arabayi komple boyat demiyorum boyayi incelt dediydim en kotu.
Simli oje guzel degil mi ama yakisir
Boya yaptıracak olursan mutlaka Alfa'nın orijinal boyasını tutturacak klas bir yere yaptır. Gerekirse yetkili servise. Yazık olmasın.Valla tavan için inceltme falan işe yaramaz. Because zaten incelikten boya kalmaz o yüzden öyle bi maddi durumu toparlayınca komple boya şart
Boya yaptıracak olursan mutlaka Alfa'nın orijinal boyasını tutturacak klas bir yere yaptır. Gerekirse yetkili servise. Yazık olmasın.
Varyatör sağlam Ufak ufak Alfa da öğreneyim
Varyatör sağlam Ufak ufak Alfa da öğreneyim
Geç onu, onun kaç katı benim arabada da var. yıllanmış arabada o kadar olur. Baktıracak kadar değil, o yüzden kale almadım o sesi. Çoğalırsa baktırırsın.Varyatör sağlam da marş dişlisi sanırım bi ufak bişi var diye tahmin ediyordum youtubeda videoya da yorum yapmışlar
Geç onu, onun kaç katı benim arabada da var. yıllanmış arabada o kadar olur. Baktıracak kadar değil, o yüzden kale almadım o sesi. Çoğalırsa baktırırsın.
Şimdi fark ettim tarih biraz geçmiş ama olsun Ağabey ben daha yeni gördümAğabey Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun güzel günlerde kullanma dileğiyle çok beğendiğim bir araçtır kendisi görünüşü ile ailenin hırçın çocuğu olarak görürüm ben hep
Ağabey Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun güzel günlerde kullanma dileğiyle çok beğendiğim bir araçtır kendisi görünüşü ile ailenin hırçın çocuğu olarak görürüm ben hep
Şimdi fark ettim tarih biraz geçmiş ama olsun Ağabey ben daha yeni gördüm
Hem tekrardan başınız sağolsun, hem de geçmiş olsun.Geçtiğimiz hafta sıkıntılı bir kaç gün geçirdim malum. O günlerde 7 aydır sıkıntı yaşamadığım arabanın başına tuhaf şeyler geldi.
Önce sabahın köründe kırmızı ışıkta beklerken arkadan tıklattılar. İnip baktık bizde hiç bir şey yok, diğer focusun ön tampon eklerden aşağı salmış kendisini. Bizde bişi olmadığı için devam ettik.
Sonra mezarlık çıkışı geri geri gelirken dalgınlıkla belediyenin yere sabitlediği çöp şeysine sürttük. Acelemiz vardı, tadımız tuzumuz yoktu falan devam ettik akşamına acı manzarayla karşılaştım. Çamurluk ve tamponda sağlam iz var. Çamurluk çektirmeye ihtiyacı var.
Ekli dosyayı görüntüle 10993
Ekli dosyayı görüntüle 10994
Neyse olur böyle kazalar derken arabanın sol ön kapıda bi leke farkettim( hava leş gibiydi yağmur dolu kar ne idüğü belirsiz sürekli bir şeyler yağıp duruyordu ve bizim de keyfimiz pek yoktu yine) lekeyi ellerimle biraz temizlediğimde sol kapıda bi sürtme farkettim. Ben sürtmedim, babam da sürtmemiş. Muhtemelen park ettiğimiz bir yerde sürttüler... Pasta cila ile çıkabilir de çıkamayabilir de. Bakacuğuk
Ekli dosyayı görüntüle 10995
Daha sonra yine bi yerlere gitmek için arabaya bindik. Bi yerlere gidiyorduk şimdi hatırlamıyorum. Kalorifer ısıtmıyor gibi geldi, ayarlayayım derken bi baktım hararet 130a dayanmış şok oldum. Hemen sağa çektim rölantide bekledim biraz, aşırı hızlı bi şekilde hararet düştü. Devir saatinde hiç bir değişiklik yoktu. Ne olduğunu anlayamadım. Malum o günki işlere devam ettik. Cumartesi günü sanayiiye ustaya koştuk. Termostat arızasından korkuyordum ancak kontrollerde hiç bir şey çıkmadı. Muhtemelen aracı ilk çalıştırdığımda o soğukta motorun ısınmasını beklemeden hareket ettiğim için sensörlerde bi anlık şaşırma olabileceğine kanaat getirip ustanın yanından çıktık.
Dışarda dolu yağıp herkes elini ısıtmaya çalışırken benim harareti 130da görünce yusuf yusuf attığım doğrudur, ancak sıkıntı çıkmadı şükür
Hem tekrardan başınız sağolsun, hem de geçmiş olsun.
Gerçekten her anlamda keyifsiz bir hafta olmuş. En kötüsü inşallah geride kalmıştır.