anca arkamızdan sıkarlar adamım raadol
Yani diyosun ki biz de nikonlara poz vermeyi bilirdik ama radarlar bizi iyi tanır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
anca arkamızdan sıkarlar adamım raadol
Yani diyosun ki biz de nikonlara poz vermeyi bilirdik ama radarlar bizi iyi tanır
Lpgyle radyatorün ne bağlantısı varDaha önce delinmiş olup o kullandığınız radyatör onarıcı maddelerden kullanmış olabilirler. İşte bunlar hep lpg
Lpgyle radyatorün ne bağlantısı var
Bilmesek yedircen hakan valla alakasi yok yeni far 100 liradan pahaliysa git kendin temizle mis gibi. Ben onu bunu alamam bulamam dersen https://m.n11.com/sonax-far-yenilem...9n5fauPevW6iCQS9Mj0aAsW2EALw_wcB&gclsrc=aw.dsMuhtemelen yeni farla değiştiririm, temizlik falan en fazla bi ay idare ediyor o da yağmur falan yağmazsa
Yan sanayii, zaten üzerinde de yan sanayii vardı. taktın sen sensörlere
Bilmesek yedircen hakan valla alakasi yok yeni far 100 liradan pahaliysa git kendin temizle mis gibi. Ben onu bunu alamam bulamam dersen https://m.n11.com/sonax-far-yenilem...9n5fauPevW6iCQS9Mj0aAsW2EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Veya git meguiars plastix al ince zimpara gec pasta sur en son kat plastix senelerce gider
Soğutma sisteminin tamamına standardın üstünde yük bindiren bir sistem lpg. Kuru yakıt olması nedeniyle ekstradan oluşan ısı, onu soğutmaya çalışan sistem, bu sistemde basıncı artan soğutma suyu, daha fazla ısıya maruz kalan radyatör, hortumlar, kaplar vs.Lpgyle radyatorün ne bağlantısı var
Yani mevzu müdüre laf gömçürme değil Hobi olarak yine saplar dururum o ayrı, nazım geçiyorberker abi genel olarak lpgye karşı, ona istinaden laf gömçürdü bana
Sen ne bakıyon berker abiye tekeri patlasa lpgden bulurLpgyle radyatorün ne bağlantısı var
Motor silkelerken çukura girerse...Sen ne bakıyon berker abiye tekeri patlasa lpgden bulur
olm zaten kendim daha önce 2 defa parlattım, bunun cam çok çizik leş hale gelmiş. yan sanayii montaj dahil 400. orjinali montaj dahil 600.
Hfmjajqhajskfjqhahsdv vites atarken ocaktaki yemek taşarsaMotor silkelerken çukura girerse...
Oem akıl alır, can alır. Özellikli allengirli far değilse hiç gerek yok. Döviz kuru nedeniyle orijinal farlarda çok uçuk fiyatlar telaffuz ediliyor.Valla 200 daha verilir durum varsa orjinal takılır.Oem candır )
Oem akıl alır, can alır. Özellikli allengirli far değilse hiç gerek yok. Döviz kuru nedeniyle orijinal farlarda çok uçuk fiyatlar telaffuz ediliyor.
Ne iki katı kanalizasyon borularını bağladılarrr... Anca çıkma far olabilirdi orjinal aynı kondisyondaÇok fark yoksa oem alınır ama fiyat farkı 2 katına falan varırsa yan sanayiye kayarım valla.Dolar Euro fırladı yedek parçadır bakımdır vs her şeye vurdu
Geçmiş olsun müdür. Nazarlık olsun diyelim. Bu arada diğer farı değiştireceğin zaman al sakla. Yenisi falan kırılır, maddi durumun da olmazsa eskisini takar kullanırsın.Dün babam ben işyerindeyken arabayı iç dış temizletmeye götürmüş. Orda transit'in kasaya dürtmüşler, far kırılmış
Beni aradıklarında bi şok olduğum doğrudur.Gittim baktım, farın kırık olduğunu gördüm tabi
Ben gelmeden yeni far siparişini geçmişler bile. Kendi ustama değil de başka ustadan sipariş ettikleri için bi canım sıkıldı önce, kendi ustamı aradım durumu izah ettim sıkıntı yok yaptır bende zaten far yok dedi.
Yeni far takıldıktan sonra biri anya biri konya oldu. diğer farı da değiştirmek isterdim ama maddi olarak sıkıntılı bi döneme denkgeldi, muhtemelen ilk fırsatta değiştireceğim
Ama olsundu, yine kral biziz
Soğutma sisteminin tamamına standardın üstünde yük bindiren bir sistem lpg. Kuru yakıt olması nedeniyle ekstradan oluşan ısı, onu soğutmaya çalışan sistem, bu sistemde basıncı artan soğutma suyu, daha fazla ısıya maruz kalan radyatör, hortumlar, kaplar vs.
Yani mevzu müdüre laf gömçürme değil Hobi olarak yine saplar dururum o ayrı, nazım geçiyor
Valla 200 daha verilir durum varsa orjinal takılır.Oem candır )
Oem akıl alır, can alır. Özellikli allengirli far değilse hiç gerek yok. Döviz kuru nedeniyle orijinal farlarda çok uçuk fiyatlar telaffuz ediliyor.
Hfmjajqhajskfjqhahsdv vites atarken ocaktaki yemek taşarsa
Geçmiş olsun müdür. Nazarlık olsun diyelim. Bu arada diğer farı değiştireceğin zaman al sakla. Yenisi falan kırılır, maddi durumun da olmazsa eskisini takar kullanırsın.
Diğerini niye değiştiryon ki abi parlattır sanayide cilalayarak parlatıyolar istersen zımparayla va kendin de halledebilirsin
İyi parlatamamışın demekki hsksjajdj normalde hakatten geçiyorDüzboruAliye bir sana iki olm üstte de yzdım kendim de parlattım sanayiide de parlatırdım onbeş yirmi güne aynı hale dönüyor soluktan öte çizik silik vs karmakarışık
İyi parlatamamışın demekki hsksjajdj normalde hakatten geçiyor