Kanki soluk silik olan parlıyor, benim sıkıntım çiziklerde yoksa gene parlıyor aonra eski haline dönüyor
Kanki soluk silik olan parlıyor, benim sıkıntım çiziklerde yoksa gene parlıyor aonra eski haline dönüyor
Neyse sen bilirsin şunu da bırakayım şöyle bu en doğrusu mantıken aslında far yüzeyinden kırpıyorsun biraz
Eskisini zulada tut mutlaka.
Maşallah ilk günkü yakışıklılığına geri dönmüş Bizimkinin de değiştirmeyi düşünüyorum ya, cila falan çok kar etmemeye başladı artık.
Müdür hayırlı olsun.. Yanlışım yoksa eski farlar varken philips ampul almıştın. Şimdi farlar değişti, ee o ampulleri de bu fara takmışsındır. Eski far - yeni far değişiminden sonra ampullerin gece aydınlatma performansı nasıl oldu ?
Maşallah ilk günkü yakışıklılığına geri dönmüş Bizimkinin de değiştirmeyi düşünüyorum ya, cila falan çok kar etmemeye başladı artık.
Müdür hayırlı olsun.. Yanlışım yoksa eski farlar varken philips ampul almıştın. Şimdi farlar değişti, ee o ampulleri de bu fara takmışsındır. Eski far - yeni far değişiminden sonra ampullerin gece aydınlatma performansı nasıl oldu ?
Ben asfalta ve en uç noktaya yansıyan ışığın renginin daha açık, parlak ve net olacağını düşünüyorum. Akşam çıkarsan bir aydınlatıversene bizleri sana zahmetValla far dün değişti ama akşam çıkma fırsatı bulamadım, geçen haftadan beri tek far değişik geziyordum malum eskiye göre ciddi anlamda aydınlatma farkı vardı şimdi daha da açılmıştır akşam görebileceğim. Farkı tahmin edebiliyorum soluk far baya sönüktü
Ben asfalta ve en uç noktaya yansıyan ışığın renginin daha açık, parlak ve net olacağını düşünüyorum. Akşam çıkarsan bir aydınlatıversene bizleri sana zahmet
En kıl olduğum sorundur. Genelde uzun farlarda çok yapar onu araçlar. Ortayı deli gibi aydınlatır yolu da zor görürsün Kısalarda da halletmene sevindim. Detayları bekliyorumŞaapcam hAcı ortada toplama sorunu vardı onu da hallettik far ayarıyla
En kıl olduğum sorundur. Genelde uzun farlarda çok yapar onu araçlar. Ortayı deli gibi aydınlatır yolu da zor görürsün Kısalarda da halletmene sevindim. Detayları bekliyorum
Bak bak, iyi aydınlatmayla insanın gece yolculuğu yapası geliyorBen akşam her çıktığımda sövüyordum farlara, philipslerle bi nebze daha iyiydi ama yine kötüydü şimdi net düzelmiştir düşüncesiyle çıkıp bakmadım bile dün
Babamın arabada o benim hoşuma gidiyor yav dikdörtgen şekilde ortaya doğru yanıyor uzunlar baya uzağı da gösteriyorEn kıl olduğum sorundur. Genelde uzun farlarda çok yapar onu araçlar. Ortayı deli gibi aydınlatır yolu da zor görürsün Kısalarda da halletmene sevindim. Detayları bekliyorum
Zifiri karanlıkta çok parlıyor. Yolun sağ ve sol tarafı kör nokta oluyor o zaman. Hele o ortada toplanan ışık, yolda tabelalara falan denk gelince iyice yansıyıp göz alıyor. O yüzden ben çoğu zaman uzunları kapatıyorum ve kısalarla gidiyorum. Bende adaptif far olmadığı için viraj dönerken viraj içi karanlık kalıyor. O zaman işte viraj içini görmek adına uzunları yakıyorum. Onun haricinde uzun kullanmam pek.Babamın arabada o benim hoşuma gidiyor yav dikdörtgen şekilde ortaya doğru yanıyor uzunlar baya uzağı da gösteriyor
Ben cok mutsuz oluyorum benden iyi fara sahip arabaya binince. O kadar temizlendi kendi farim vs mis gibi mercek far ama mercedes adaptif led bir biniyorum yandan araba geliyor gibi tum kenarlar vs aciyor geceleri serefsizler istemiyorum ben far mar o kadar da para verdim ampule heZifiri karanlıkta çok parlıyor. Yolun sağ ve sol tarafı kör nokta oluyor o zaman. Hele o ortada toplanan ışık, yolda tabelalara falan denk gelince iyice yansıyıp göz alıyor. O yüzden ben çoğu zaman uzunları kapatıyorum ve kısalarla gidiyorum. Bende adaptif far olmadığı için viraj dönerken viraj içi karanlık kalıyor. O zaman işte viraj içini görmek adına uzunları yakıyorum. Onun haricinde uzun kullanmam pek.
Ben cok mutsuz oluyorum benden iyi fara sahip arabaya binince. O kadar temizlendi kendi farim vs mis gibi mercek far ama mercedes adaptif led bir biniyorum yandan araba geliyor gibi tum kenarlar vs aciyor geceleri serefsizler istemiyorum ben far mar o kadar da para verdim ampule he