Alfa Romeo 156- ALF38

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
WhatsApp Image 2018-03-11 at 14.28.22.jpeg

anca bu kadar oldu, ilk fırsatta yeni far şart :)

Ayrıca forbix35'leri aylar önce aldım ama kış koşulları iş güç vs derken deneyememiştim. Bütün koltukları tek tek uğraştım temizledim, koltukların bazı yerleri de yılların etkisiyle iyice eskimeye başlamış. Forbix falan da etki etmedi desem yeri. Ama o kadar temizliğin üzerine on dk arabadan kafamı çevirdim, kapılar açık kurumaya bırakmıştım. Karşımda bu manzarayı görünce bi sinirden güldüğüm doğrudur :D

29027467_1637675969656630_5230767015404240896_n.jpg

5Dvkld.jpg
76LbLL.jpg

Yeni farı taktık, arabanın şekli şemali değişti gözüme bi güzel gözüktü :D

@bt eskiyi sakladım :p
Müdür hayırlı olsun.. Yanlışım yoksa eski farlar varken philips ampul almıştın. Şimdi farlar değişti, ee o ampulleri de bu fara takmışsındır. Eski far - yeni far değişiminden sonra ampullerin gece aydınlatma performansı nasıl oldu ?

Maşallah ilk günkü yakışıklılığına geri dönmüş :) Bizimkinin de değiştirmeyi düşünüyorum ya, cila falan çok kar etmemeye başladı artık.

Benim de öyleydi de çok kafama takmıyordum, tek far değişince arada uçurum oldu :D

Müdür hayırlı olsun.. Yanlışım yoksa eski farlar varken philips ampul almıştın. Şimdi farlar değişti, ee o ampulleri de bu fara takmışsındır. Eski far - yeni far değişiminden sonra ampullerin gece aydınlatma performansı nasıl oldu ?

Valla far dün değişti ama akşam çıkma fırsatı bulamadım, geçen haftadan beri tek far değişik geziyordum malum eskiye göre ciddi anlamda aydınlatma farkı vardı şimdi daha da açılmıştır akşam görebileceğim. Farkı tahmin edebiliyorum soluk far baya sönüktü :D

Valla far dün değişti ama akşam çıkma fırsatı bulamadım, geçen haftadan beri tek far değişik geziyordum malum eskiye göre ciddi anlamda aydınlatma farkı vardı şimdi daha da açılmıştır akşam görebileceğim. Farkı tahmin edebiliyorum soluk far baya sönüktü :D
Ben asfalta ve en uç noktaya yansıyan ışığın renginin daha açık, parlak ve net olacağını düşünüyorum. Akşam çıkarsan bir aydınlatıversene bizleri sana zahmet :D

Ben asfalta ve en uç noktaya yansıyan ışığın renginin daha açık, parlak ve net olacağını düşünüyorum. Akşam çıkarsan bir aydınlatıversene bizleri sana zahmet :D

Şaapcam hAcı:D ortada toplama sorunu vardı onu da hallettik far ayarıyla

En kıl olduğum sorundur. Genelde uzun farlarda çok yapar onu araçlar. Ortayı deli gibi aydınlatır yolu da zor görürsün :D Kısalarda da halletmene sevindim. Detayları bekliyorum :D

Ben akşam her çıktığımda sövüyordum farlara, philipslerle bi nebze daha iyiydi ama yine kötüydü şimdi net düzelmiştir düşüncesiyle çıkıp bakmadım bile dün :D

Babamın arabada o benim hoşuma gidiyor yav dikdörtgen şekilde ortaya doğru yanıyor uzunlar baya uzağı da gösteriyor
Zifiri karanlıkta çok parlıyor. Yolun sağ ve sol tarafı kör nokta oluyor o zaman. Hele o ortada toplanan ışık, yolda tabelalara falan denk gelince iyice yansıyıp göz alıyor. O yüzden ben çoğu zaman uzunları kapatıyorum ve kısalarla gidiyorum. Bende adaptif far olmadığı için viraj dönerken viraj içi karanlık kalıyor. O zaman işte viraj içini görmek adına uzunları yakıyorum. Onun haricinde uzun kullanmam pek.

Zifiri karanlıkta çok parlıyor. Yolun sağ ve sol tarafı kör nokta oluyor o zaman. Hele o ortada toplanan ışık, yolda tabelalara falan denk gelince iyice yansıyıp göz alıyor. O yüzden ben çoğu zaman uzunları kapatıyorum ve kısalarla gidiyorum. Bende adaptif far olmadığı için viraj dönerken viraj içi karanlık kalıyor. O zaman işte viraj içini görmek adına uzunları yakıyorum. Onun haricinde uzun kullanmam pek.
Ben cok mutsuz oluyorum benden iyi fara sahip arabaya binince. O kadar temizlendi kendi farim vs mis gibi mercek far ama mercedes adaptif led bir biniyorum yandan araba geliyor gibi tum kenarlar vs aciyor geceleri serefsizler istemiyorum ben far mar o kadar da para verdim ampule he

Son düzenleme:
Ben cok mutsuz oluyorum benden iyi fara sahip arabaya binince. O kadar temizlendi kendi farim vs mis gibi mercek far ama mercedes adaptif led bir biniyorum yandan araba geliyor gibi tum kenarlar vs aciyor geceleri serefsizler istemiyorum ben far mar o kadar da para verdim ampule he

Satayım sana benim arabayı, az yakıyor hem iyi de aydınlatıyor artık :p