Klasik hakan bu bile mucize valla pis pis geziyordu hepO köpük arabaya zarar vermez mi
Klasik hakan bu bile mucize valla pis pis geziyordu hepO köpük arabaya zarar vermez mi
O köpük arabaya zarar vermez mi
Klasik hakan bu bile mucize valla pis pis geziyordu hep
Maçın stresi var üzerimde. Tepeye çıktım arabanın da tepesine çıktım gazladım bağırttım son ses müzik açtım apaçi gibi.
Çıktım tepede bi kaç yerde fotoğraf çektim, sandalye koydum oturdum müzik dinledim. Atamadım üzerimdeki stresi. Şu maç bitsin artık.
Bujiler ölmüş, Motor koruma kapağı altı yağ dolmuş. 500 tl + 150 tl 650 tl'ye patladı ama arabayı % 70 performansıyla biniyormuşuz haberimiz yok.
@Koraykaya ve @emert20 'e de söyledim. Bi ara boşlukta anahtarı vereceğim test yaptıkları zamanla şimdiki performans arasındaki farklılığı onların da objektif gözle bakmasını istedim.
Babama aylardır bujileri değiştirelim diyordum inandıramıyordum. O gün kendi aradı. Ustam bu bujilerle nasıl yolda kalmadınız demiş.
İyi ki değiştirmişiz, bakımlar önemli. En son 4 sene önce değişmiş bujiler benim haberim yok.
Edit: arabanın üstü leş gibi toz. Yıkatmaya gittim kuyruk vardı bekleyemedim. Öyle idarelik fotoğraflar.
3 silindir çalışıyoken v6 sesi geliomuyduMerhabalar
19 Mayısta bujiler değişmişti malum. Dün klima gazını kontrol ettirmeye götürdüm, kaputu açtığımda ilginç bi sesle karşılaştım. Biraz daha geçti ses iyice çoğaldı. Ağzım açık kaldı üst kapaktan mı kaçırıyor subap mı vuruyor nedir ne değildir diye yusuf yusuf öttüm.
Video :
Hemen ustaya gittim, yarım saat uğraştı kurcaladı, bir de baktık yeni takılan bujilerden biri ÖLMÜŞ.
Ağzım açık kaldı, 8 tane bujiye 500 tl verdim ucuzluk olmasın diye NGK aldım ama nasıl olduğunu anlayamadık.
Ölü buji bobini de yemiş. Yeni bobin işçilik vs 150 TL'ye patladı.
Bujiyi de aldığım yere götürdüm, bi takım( 4 Adet) yeni buji verdiler.
Sorun giderildi ama ben sağlam yusufladım
Ekli dosyayı görüntüle 13466 Ekli dosyayı görüntüle 13467 Ekli dosyayı görüntüle 13468
3 silindir çalışıyoken v6 sesi geliomuydu
Geçmiş olsun.
1. Yılımız kutlu olsun, 528 TL sigorta feda olsun tosunuma
Sat sat saat audiden sonra çöb geldi tabi2004 1.6 TS Alfa Romeo 156 Progressionİlan No: 583952314 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ts-alfa-romeo-156-progression-583952314/detay
Sat sat saat audiden sonra çöb geldi tabi
Benzinde kullanmaktandır oyarı motor yapıldıktan sonra da araba ittt gibi gidiyor. 2nci 3ncü viteste asfalta göre lastik cıyırtılarıyla gidiyoruz
E yap abi senin araba da LPG’liBen Senin yerinde olsam, lpg kitini ikinci elden satardım. Tüm delikli parçalarıda kapatır yol devam ederdim..
E yap abi senin araba da LPG’li